| Nabídka půjčky ze soukromých zdrojů - diskuze na toto téma |
Nabídka půjčky ze soukromých zdrojů
Nabízíme soukromé půjčky od 60 000 Kč do 9 000 000 Kč každému vážnému člověku nebo podnikateli, který potřebuje a je schopen splácet úrok ve výši 2 % z požadované částky a na dobu, kterou si přejete. Pokud Vás naše nabídka opravdu zaujala a potřebujete půjčku, neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně E - mail: Danielhanus66@gmail.com sedivy oldrich | 9.9.2025 08:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Investice a půjčky pro soukromé podnikatele v České republiceInvestice a půjčky pro soukromé podnikatele v České republice
Dobrý den, Potřebujete financovat rozvoj podnikání, splatit dluhy nebo investice? Máme skvělou nabídku pro jednotlivce, investory i firmy! Nabízíme rychlé a dostupné půjčky pro vaše potřeby s rozhodnutím do 15 minut a dobou splácení až 24 měsíců a více. Podmínky půjčky jsou velmi jasné, srozumitelné a 100% spolehlivé. Naše služby jsou dostupné plně online, což znamená maximální formality a rychlý přístup k hotovosti. Okamžitý převod finančních prostředků okamžitým převodem po schválení. Pro více informací mě prosím kontaktujte na mé emailové adrese: oldrichsedivy9@gmail.com
Konsolidace půjček
Nebankovní půjčky
Bankovní půjčky
Hypotéky
E-MAIL: oldrichsedivy9@gmail.com Odpověď egr michal | 9.9.2025 08:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | NABÍDKA PŮJČKY BEZ POPLATKŮ ZA ŽÁDOSTNABÍDKA PŮJČKY BEZ POPLATKŮ ZA ŽÁDOST
Nabízím soukromé půjčky pro jednotlivce i podnikatele.
Bez pojištění a poplatků.
Rychlé a diskrétní vyřízení v celé České republice. Možnost individuální dohody.
Řídil jsem se všemi pokyny, zůstal jsem v kontaktu a nakonec jsem získal půjčku ve výši 9 000 000 Kč. Celý proces byl hladký, profesionální a vše bylo srozumitelně vysvětleno. Žádný stres, žádné skryté poplatky.
Kontakt:
E-mail:
egrmichal54@gmail.com Odpověď sedivy oldrich | 12.9.2025 00:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | NABÍDKA PŮJČKY BEZ POPLATKŮ ZA ŽÁDOSTNABÍDKA PŮJČKY BEZ POPLATKŮ ZA ŽÁDOST
Michal (ps). Ministerstvo financí vyčlenilo pro okres Michal 9 500 000 Kč na půjčky pro zaměstnance, kteří jsou z důvodu zaměstnavatele nejméně dva měsíce bez pravidelné mzdy. Potenciální žadatelé by měli žádat o půjčky na příslušných obecních úřadech. Zde obec po předložení osobních dokladů a potvrzení od zaměstnavatele uzavře s žadatelem smlouvu, kterou postoupí okresnímu úřadu. Okres poté převede peníze na obecní úřad, který půjčku uhradí. Do uzávěrky našich novin byly v okrese zaregistrovány pouze dvě žádosti o půjčku, jedna od Michala, druhá z Lán, pro více informací kontaktujte tento email:
oldrichsedivy9@gmail.com Odpověď |