| Ketofit? - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, po svátcích bych ráda něco udělala se svou váhou... A nevím, no... Myslela jsem si na proteinovou dietu. Koukala jsem se na nabídku a nejvíc se mi líbí ketofit dieta. Máte s ní nějakou zkušenost? Jakou? Prosím o info... Karla | 25.12.2022 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ketofit?Ahoj, já jsem držela dietu ketofit a musím říct, že ta je bezvadná. Obsahuje nejmíň sacharidů, proto jsem si ji taky vybrala :) A chuťově je skvělá :) Tak bych zkusila tu :) Odpověď Hanka | 5.2.2023 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ketofit?No já ji držím od ledna. Nechala jsem se zlákat od kamarádky i skrz ty slevy, tak jsem zvědavá, kolik se mi podaří dát dolů kilo. Odpověď Koki | 27.3.2023 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ketofit?Vyzkoušela jsem pár keto diet, ale vždycky mi nastal jo-jo efekt. Tak jsem nakonec zkusila ketofit a zatím jen u této se mi podařilo shozené kila navíc udržet. Odpověď Alžběta | 28.3.2023 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ketofit?A jak dlouho už se Ti daří držet váhu po dietě? A kolik si shodila jestli to mohu vědět? Odpověď Koki | 31.3.2023 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ketofit?Váhu si držím už půl roku a ještě mi jde trošku i dolů, snažím s e opravdu teď mít pohyb a jíst pravidelně. Odpověď Koki | 31.3.2023 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Ketofit?Ještě jsem Ti zapomněla napsat kolik jsme zhubla. Zhubla jsem 15 kilo :-D. Odpověď |