Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - Vážné rychlé financování online: jaroslav.dlouhy8@gmail.com

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vážné rychlé financování online: jaroslav.dlouhy8@gmail.com - diskuze na toto téma
Vážné rychlé financování online: jaroslav.dlouhy8@gmail.com Potřebujete financování pro váš domov, pro vaše podnikání, pro nákup automobilů, pro nákup motocyklů, pro vytvoření vlastního podnikání, pro vaše osobní potřeby, více pochybností. Poskytuji osobní úvěry od 50 000 do 90 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 2% bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku prosím uveďte přesnou částku a její splatnost. Pro více informací nás kontaktujte pouze na tomto e-mailová adresa: jaroslav.dlouhy8@gmail.com

Hinson James | 22.6.2024 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vážné rychlé financování online: jaroslav.dlouhy8@gmail.com
Nabízíme všechny typy finančních služeb s dostupnou úrokovou sazbou již od 2 %. Naše nabídky se pohybují od minimální částky 10 000,00 EUR až po maximální částku 10 000 000,00 EUR. Zájemci by nám měli laskavě poslat e-mail s níže uvedenými podrobnostmi o půjčkách, aby se mohli přihlásit. E-mail: agenthinson@gmail.com Podrobnosti k přihlášce: - Jména dlužníků: Částka potřebná jako půjčka: Doba trvání půjčky: Účel fondů: Telefon#: Adresa: Země:

Odpověď
Eli | 29.8.2024 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jsem velmi nadšený poté, co jsem dostal svou osobní půjčku na nákup auta od WESTLAKE LOAN poté, co jsem byl dvakrát podveden falešnými věřiteli. překvapení, dnes jsem dostal půjčku 25 000 eur. Doporučuji všem z vás, kteří potřebují půjčku, aby kontaktovali West Lake prostřednictvím e-mailu se žádostí o půjčku: Loanwestlake@gmail.com telegram___https://t.me/loan59

Odpověď
miroslav | 31.8.2024 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
predávame všetky druhy liekov Morfín, Zolpinox, Sanval, Frontin, Adderall, Ritalin Oxykodón Xanax Adipex retard, Neurol, Lexaurin ,Rivotril Hypnogenohypnol Dimetokaín (larokaín/DMC) Morfín JWH-018, 1-pentyl-3-(1-naftoyl)indol mefedrón (4-MMC, 4-metylmetkatinón) 4-Fluóramfetamín (4-FA, 4-FMP alebo Flux) ketamín, Fluóramfetamín (4-FA, 4-FMP alebo Flux) ketamín, Flunitrazepam, Gabapentín, Heroín, Hydrochlorotiazid, Hydrokodón, Klonopín, Ketamín, Lexapro, Metoprolol, JWH-018, Morfín, Neurontín, Nimetazepam, Naproxen, Norvasc, Tramadol, Trazodón, Valiumxol, Triazolo k dispozícii. ( miroslavjosef8@gmail.com )

Odpověď
dr james eric | 2.10.2024 05:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Get Personal Loan
Do you need Finance are you looking for Finance for your business expansion and to start a new one and to pay off your debt and start a new life you have been disappointed getting funds from the bank You have come to the right place were you can make your dream come through contact us now for more information Email: financialserviceoffer876@gmail.com Whats-App +918929509036 Dr.James Eric

Odpověď
pospichal | 2.11.2024 06:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3%. V ekonomii nabízím půjčky od 55 000 do 85 000 000 Kč. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Můj věřitel je velmi spolehlivý a dochvilný. Pro více informací mě prosím kontaktujte na mé emailové adrese: pospichalladislav131@gmail.com nebo WhatsApp+420 728 297 181

Odpověď
Svarcova Lenka | 11.11.2024 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčk
Půjčky do 24h pro celou ČR Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, abych Vám pomohl překonat různé finanční starosti a bez potíží čelil svým cílům v budoucnu, nabízím nebankovní finanční pomoc s nízkou úrokovou sazbou 2%. Nabízím půjčku lidem v nesnázích a také řešení některých jejich finančních problémů nebo zahájení podnikání. Nabízím půjčky od 20 000 do 90 000 000 Kč s maximální úrokovou sazbou 3%. Pro více informací kontaktujte na Email: lenkasvarcova77@gmail.com

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 10.9.2025 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 1.10.2025 13:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka vánoční půjčky
bízíme vám velmi speciální, rychlé a snadné hotovostní půjčky v rozmezí od 50 000 Kč do 15 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. S pomocí této půjčky na konci roku budete moci dobře oslavit Vánoce a nabídnout hezké dárky svým dětem a sousedům. kontakt: vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
pospichal | 2.11.2024 15:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3%. V ekonomii nabízím půjčky od 55 000 do 85 000 000 Kč. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Můj věřitel je velmi spolehlivý a dochvilný. Pro více informací mě prosím kontaktujte na mé emailové adrese: pospichalladislav131@gmail.com nebo WhatsApp+420 728 297 181

Odpověď
Masek Zdenek | 8.12.2024 10:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:masekzdenek26@gmail.com

Odpověď
Richard Stone | 17.7.2025 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
jaroslav.dlouhy8@gmail.com

Odpověď
Richard Stone | 17.7.2025 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dear Sir/Ma, I have a reputable provider that can issue this warranty bond guarantee(BG) and also monetize it @ LTV 85% He can unlock your financial potential with a loan against bank guarantee(BG). Kindly contact: Richard Stone Email:stoneinvestment.org@gmail.com

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 24.8.2025 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 23.9.2025 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÉ A SERIÓZNÍ FINANČNÍ ŘEŠENÍ
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:hnova6241@gmail.com

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 24.9.2025 02:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:hnova6241@gmail.com

Odpověď
PAMULOVÁ ELIŠKA | 30.9.2025 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřebujete urgentně peníze na realizaci svých projektů? Kolik jich potřebujete? Chcete je mít do 24 hodin? Nabídka půjček začíná od 20 000 Kč do 45 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 až 3 %. Splácení půjčky začíná od (1 - 20 let) do (12 - 240 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez problémů, kontaktujte mě rychle: eliskapamulova2@gmail.com

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 3.10.2025 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 13.10.2025 16:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka vánoční půjčky
Nabízíme vám velmi speciální, rychlé a snadné hotovostní půjčky v rozmezí od 50 000 Kč do 15 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. S pomocí této půjčky na konci roku budete moci dobře oslavit Vánoce a nabídnout hezké dárky svým dětem a sousedům. kontakt: vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
Lenka cechlovasky | 26.1.2026 07:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
URGENTNÍ PŮJČKA!!! URG
Hledáte rychlou půjčku do 24 hodin? Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete využít na cokoliv. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké škále poskytovaných finančních půjček nabízíme všem výhodné finanční půjčky od 30 000 do 70 000 000 Kč, tuto půjčku může získat téměř každý žadatel v ČR. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky služby. Peníze můžete použít na cokoliv potřebujete. Tato nabídka platí pro celou ČR. Neváhejte kontaktovat,: pujckauver01@gmail.com Whatapp: +420 737 587 191

Odpověď
Kratochvílová Milada | 22.4.2026 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčky od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčkách od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: kratochvilova100.cz@gmail.com

Odpověď
Denisa Leskova | 27.4.2026 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Dobrý den, nacházíte se v obtížné finanční situaci? Potřebujete urgentně peníze na realizaci svých projektů? Kolik jich potřebujete? Chcete je obdržet do 1 hodiny? Nabídka půjčky začíná od 20 000 Kč do 50 000 000 Kč s úrokovou sazbou 3 %. Splácení půjčky začíná od (1 - 30 let) - (12 - 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez problémů, kontaktujte mě prosím co nejdříve emailem: Denisaleskova958@gmail.com. WhatsApp: +420 778698004

Odpověď

Dobrý den, nacházíte se v obtížné finanční situaci? Potřebujete urgentně peníze na realizaci svých projektů? Kolik jich potřebujete? Chcete je obdržet do 1 hodiny? Nabídka půjčky začíná od 20 000 Kč do 50 000 000 Kč s úrokovou sazbou 3 %. Splácení půjčky začíná od (1 - 30 let) - (12 - 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez problémů, kontaktujte mě prosím co nejdříve emailem: Denisaleskova958@gmail.com. WhatsApp: +420 778698004

Odpověď

Odpověď
riza kosar | 28.4.2026 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
makléři expert na financování (úvěry na nemovitosti, pro, SME), investiční úvěry (malé a střední podniky / mid-caps) a investice (nemovitosti, rizikový kapitál) přizpůsobené místním obyvatelům a krajanům.jste rezidentem nebo nerezidentem můžete mít přístup k našim úvěrovým a investičním nabídkám od svého švýcarského makléře specializovaného na financování jako registrační číslo (8658873) ve spolupráci s několika bankami v Evropě, které vám mohou poskytnout finanční prostředky za výjimečnou úrokovou sazbu; chcete vykonávat své činnosti; výstavba vašich domů nebo renovace; Pronájem luxusního domu nebo bytu pronájem luxusního vozu; Kupte si dům podle svého výběru, postavte mezaninové nemovitosti, postavte parky a akvárium, postavte luxusní byty a luxusní hypotéky, postavte luxusní hotely nebo postavte nákupní centra, stavět nemocnice nebo platit za péči o provoz, nebo platit za loď, nebo na svatbu, nebo strávit dovolenou, nebo na fotbal, financování fotovoltaických projektů nebo instalace

Odpověď
Masek Zdenek | 9.12.2024 00:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:masekzdenek26@gmail.com

Odpověď
Zarter Visca | 5.1.2025 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka rychlé půjčky Dobrý den, kdokoli kdo potřebuje peníze v jakékoli situaci, napište mi prosím pro osobní potřebu. Poskytuji půjčky a investice pro všechny typy nabídek. Ve svých žádostech o úvěr uveďte přesnou částku, kterou byste chtěli, a datum, abych vám mohl poskytnout podmínky, výpočty amortizace, dokumenty, které je třeba předložit, abyste mohli využít mé nabídky. Můj nominální úrok je 3% ročně bez ohledu na výši, protože jako soukromá osoba nechci porušovat lichvářský zákon. Splácet můžete maximálně 6 až 15 let dle půjčené částky... Pokud chcete více informací, rychlá odpověď Email: zartervisca@seznam.cz

Odpověď
Jaroslav | 6.1.2025 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
50 000 kcdo 100 000 000 kc pujcky
Potřebujete finanční prostředky? Získejte u nás všechny typy půjček ještě dnes! **Proč si vybrat nás?** - **Rychlé schválení**: Získejte schválení do [ hodin/dní]. - **Nízké úrokové sazby**: Již od [úroková sazba] 3 % APR! - **Flexibilní podmínky**: Vyberte si podmínky splácení od [X do Y] měsíců/roků. - **Snadná aplikace**: Požádejte online během několika minut. **Funkce půjčky:** - Výše ​​půjčky: Půjčte si až [100 000 000] - Žádné skryté poplatky: Transparentní podmínky a žádná překvapení – Použití pro [specifické účely, např. kutilství, podnikání atd.] **Kritéria způsobilosti:** 1. Věk: [Minimální věk, např. 21 a více let] 2. Příjem: Minimální příjem 8 000 3. [Další kritéria, např. požadavky na kreditní skóre, status trvalého pobytu atd.] **Jak se přihlásit:** 1. **Přihlaste se online**: Navštivte naše webové stránky nebo si stáhněte naši aplikaci. 2. **Odeslat dokumenty**: Rychlé a bezpečné nahrání dokumentů. 3. **Získejte schválení**: Rychlé schválení a financování přímo vaš

Odpověď
Josef obermajer | 9.6.2025 09:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hledáte rychlou půjčku do 24 hodin?
Rychlá půjčka nebankovní půjčka 100% zaručená svěřenecká půjčka , Poskytujeme vám půjčky za velmi flexibilních podmínek, naše úrokové sazby se liší v závislosti na požadované částce a době splatnosti. Naše sazby jsou relativně nízké a liší se 3%. Vyberete si částku a dobu, která nejlépe vyhovuje vaší situaci. Díky osobní půjčce si můžete půjčit částku od 50 000 do 100 000 000 Kč na období 12 až 240 měsíců. - Finanční pomoc, - Půjčka okamžitě, - Nebankovní půjčka, kontaktujte E-mail: obermajerjosef701@gmail.com nebo whatsapp +420723117429

Odpověď
Hudakova Kristyna | 7.1.2025 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte mnoho úvěrů, půjček a mikropůjček? Nezvládáte již vše splácet a potřebujete situaci vyřešit? Chcete všechny své půjčky zaplatit a mít tak pouze jeden úvěr, který můžete splácet třeba 10 let a snížit si tak měsíční splátku? Nemůžete to vyřešit úvěrem z banky? Řešením může být úvěr od soukromé osoby, která Vám půjčí své soukromé peníze. Specializujeme se na klienty, kteří nemohou žádat o úvěr v bance, zajistíme Vám úvěr od nového českého soukromého investora. Půjčit si můžete libovolnou částku, až do cca 500.000 Kč není nutná zástava nemovitosti. Více informací emailem Pošlete e-mail na tuto adresu:hudakova1408@gmail.com

Odpověď
JIRÁSKÁ LENKA | 8.8.2025 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízím osobní půjčku zdarma
Dobrý den, máte nějaké finanční starosti nebo chcete platit účty nebo začít podnikat a hledáte někoho, kdo by vám pomohl, jsme spolehlivý věřitel, který nabízí půjčky důvěryhodným lidem, někomu, kdo neuteče s penězi, my nabízí půjčky od 10 000 Kč do 50 000 000 Kč s velmi nízkou úrokovou sazbou na dobu (1 až 360) měsíců, pro více informací kontaktujte Email:jiraskal8@gmail.com

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 18.8.2025 01:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NEJRYCHLEJŠÍ ONLINE PŮJČKA
Nabízíme rychlé a velmi seriózní finanční půjčky se 100% jistotou a naše půjčky se pohybují od 30 000 Kč do 20 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 až 3 %. Pro více informací o půjčce mě kontaktujte emailem:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 8.9.2025 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízím soukromé půjčky pro jednotlivce i podnikatele. Bez pojištění a poplatků. Rychlé a diskrétní vyřízení v celé České republice. Možnost individuální dohody. Řídil jsem se všemi pokyny, zůstal jsem v kontaktu a nakonec jsem získal půjčku ve výši 9 000 000 Kč. Celý proces byl hladký, profesionální a vše bylo srozumitelně vysvětleno. Žádný stres, žádné skryté poplatky. Kontakt: E-mail: vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
Glazunov Lukas | 12.9.2025 17:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Požádal/a o důvěryhodnou půjčku
Rychlé a snadné půjčky po celé České republice Jsem seriózní a poctivý jednotlivec, ekonomický subjekt. Poskytuji půjčky všem seriózním lidem, kteří mi mohou splatit, pokud se cítíte v nouzi nebo ve finančních problémech, jsem ochoten poskytnout kapitál, který bude použit k poskytnutí konkrétních krátkodobých i dlouhodobých půjček od 20 000 Kč do 5 000 000 Kč. Pro více informací kontaktujte na e-mailu: glazunovlukas78@gmail.com

Odpověď
Lenka cechlovasky | 26.1.2026 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Požádal/a o důvěryhodnou půjčku
Hledáte rychlou půjčku do 24 hodin? Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete využít na cokoliv. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké škále poskytovaných finančních půjček nabízíme všem výhodné finanční půjčky od 30 000 do 70 000 000 Kč, tuto půjčku může získat téměř každý žadatel v ČR. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky služby. Peníze můžete použít na cokoliv potřebujete. Tato nabídka platí pro celou ČR. Neváhejte kontaktovat,: pujckauver01@gmail.com Whatapp: +420 737 587 191

Odpověď
Vidar Wangsmo | 27.1.2026 08:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můžete získat půjčku od 5 000 do 10 000 000 USD.
Můžete získat půjčku od 5 000 do 10 000 000 USD. Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebujete půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou půjčku na splacení dluhů? Nebo potřebujete kapitálový úvěr na zlepšení svého podnikání? Můžete získat půjčku od 5 000 do 10 000 000 USD s nízkou úrokovou sazbou 1 %. Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě pro více informací prostřednictvím EMAILU: challotloan@gmail.com Můžete získat půjčku od 5 000 do 10 000 000 USD. Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebujete půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou půjčku na splacení dluhů? Nebo potřebujete kapitálový úvěr na zlepšení svého podnikání? Můžete získat půjčku od 5 000 do 10 000 000 USD s nízkou úrokovou sazbou 1 %. Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě pro více informací prostřednictvím EMAILU: challotloan@gmail.com

Odpověď
Müller Vladimí | 9.2.2026 08:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Požádal/a o důvěryhodnou půjčku
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: mullervladimir970@gmail.com

Odpověď
VLADIMÍR ŠKOPÍK | 13.3.2026 01:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Požádal/a o důvěryhodnou půjčku
Zajímáte se o online pujcky? Potrebujete duveryhodného veritele s osvedcenou zkušeností? Pokud ano, kontaktujte me prostrednictvím mého e-mailu: skopik.pujcka@gmail.com Mužete získat až 24 milionu Kč.

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 16.9.2025 04:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka vánoční půjčky Nabízíme vám velmi speciální, rychlé a snadné hotovostní půjčky v rozmezí od 50 000 Kč do 15 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. S pomocí této půjčky na konci roku budete moci dobře oslavit Vánoce a nabídnout hezké dárky svým dětem a sousedům. kontakt: vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 3.10.2025 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka vánoční půjčky
Nabízíme vám velmi speciální, rychlé a snadné hotovostní půjčky v rozmezí od 50 000 Kč do 15 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. S pomocí této půjčky na konci roku budete moci dobře oslavit Vánoce a nabídnout hezké dárky svým dětem a sousedům. kontakt: vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
janapoluts | 9.12.2025 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízím půjčky seriózním jednotlivcům.
Nabízím půjčky seriózním jednotlivcům. Hledáte půjčku na zahájení podnikání, financování projektu nebo prostě potřebujete peníze z jakéhokoli jiného důvodu? Jsme připraveni půjčit komukoli, kdo má nárok na splacení. Sdělte mi prosím požadovanou částku a požadovaný termín splácení. Děkuji, že jste mě kontaktovali. janapoluts7@post.cz

Odpověď
Krumm Karel | 22.1.2026 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NEJLEPŠÍ ONLINE PŮJČKA BEZ PODVODŮ
Nabízíme rychlé a velmi seriózní finanční půjčky se 100% jistotou a naše půjčky se pohybují od 30 000 do 70 000 000 Kč s úrokovou sazbou 3 %. Pro více informací o půjčce mě kontaktujte emailem: krummkarel70@gmail.com

Odpověď
milos pikal | 4.3.2026 11:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
pujcuijte si penize zde rychle a online
pujcuijte si penize zde rychle a online od 40 000 CZK do 10,000,000 CZK pro vice informaci kontaktovat e-mail: pikalmilos04@gmail.com

Odpověď
Denisa Leskova | 27.4.2026 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKY
LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKY WhatsApp: +420778968004 Dobrý den, jste v obtížné finanční situaci? Potřebujete naléhavě peníze na realizaci svých projektů? Kolik jich potřebujete? Chcete je obdržet do 24 hodin? Nabídka půjčky začíná od 2 000 Kč do 60 000 000 Kč. Splácení půjčky začíná od (1 - 30 let) do (12 - 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez jakýchkoli potíží, kontaktujte mě prosím co nejdříve emailem: Denisaleskova958@gmail.com

Odpověď
Denisa Leskova | 27.4.2026 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKY
LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKY WhatsApp: +420778968004 Dobrý den, jste v obtížné finanční situaci? Potřebujete naléhavě peníze na realizaci svých projektů? Kolik jich potřebujete? Chcete je obdržet do 24 hodin? Nabídka půjčky začíná od 2 000 Kč do 60 000 000 Kč. Splácení půjčky začíná od (1 - 30 let) do (12 - 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez jakýchkoli potíží, kontaktujte mě prosím co nejdříve emailem: Denisaleskova958@gmail.com

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné