| Kojenecké mléko - diskuze na toto téma |
Na jaké kojenecké mléko jste přešly, když jste už neměly dostatek svého mléka? Daniela | 21.1.2023 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecké mlékoSyna dost trápily prdíky, takže jsem koupila sunar complex, který je určený pro děti co mají problémy se zažíváním a na něm problém odezněl. Odpověď Linda | 2.2.2023 07:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecké mlékoTaky kupujeme sunar, ale premium. Dcera ho dostávala už v porodnici, tak jsme u něj zůstali :) Odpověď Anita | 2.2.2023 17:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecké mlékoTak tím, že mám alergii na kravskou bílkovinu, tak jsem malého musela dát na umělé mléko, protože moje by nemělo dostatek živin kvůli omezení, tak jsem mu koupila kozí kojenecké mléko a to malému sedlo. Hezky ho nasytí, pupík ho nebolí, vyrážky taky nemá, takže za mě super a doporučuju https://www.nase-mleko.cz/zbozi/kojenecke-kozi-mleko-pocatecni-nase-mleko-1-multipack-5--525g/ Odpověď Romana | 3.2.2023 03:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kojenecké mlékoTaky kupuju jejich mlíčko, a to dcera alergii nemá, ale mnohem líp tady to mléko snáší. Odpověď Mia | 12.2.2023 11:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kojenecké mlékoNápodobně. Líbí se mi to složení. Navíc ty kaše dobře zasytí a tady ty co má naše mléko můžu dávat i na večer, protože po nich nehrozí žádné bolení bříška. Odpověď Sanny | 25.7.2023 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecké mlékoAhoj, poslední dobou zjišťuji, že asi přestává stačit malé moje mlíčko, takže budu muset začít asi dokrmovat. Ráda bych pro ni našla opravdu kvalitní umělé mléko, které by se co nejvíce podobalo tomu mateřskému. Odpověď Tamča | 30.7.2023 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kojenecké mlékoAhoj , byla jsem na tom stejně jako ty, dlouho jsem hledala a pročítala různé diksuze a články a nakonec jsem zvolila tohle UM https://www.mall.cz/detska-mleka-standardni-0/sunar-bio-1-pocatecni-kojenecke-mleko-700g-cz-bio-003 . A jsem ráda, že jsem ho vybrala, malé chutná. Odpověď Sanny | 31.7.2023 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kojenecké mlékoMoc děkuji za Tvoji reakci, má opravdu dobré složení a hlavně se mi líbí, že je v bio kvalitě. Odpověď |