Domácí cvičení - diskuze na toto téma |
Jaké domácí cvičení se vám nejvíc osvědčilo a po čase jste viděli nějaký rozdíl? Nikola | 27.1.2023 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Domácí cvičeníA co na namožený svaly po cvičení? Jaký máte triky? :-)
Odpověď Vanda | 28.1.2023 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Domácí cvičeníNoo to je dobrá otázka to by se mi taky hodily nějaký fígle :)
Odpověď Taša | 29.1.2023 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Domácí cvičeníKupte si masážní set ENERGYflex, je čistě z přírodního korku a je v něm míček, válec a duoball. Pomáhá uvolňovat smasmy, je dobrý celkově na unavené svaly, uvolňuje a zpevňuje tělo.
Odpověď Nikola | 30.1.2023 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Domácí cvičeníParáda to se mi moc líbí, hned si to objednávám a těším se až to zkusím
Odpověď Taša | 31.1.2023 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Domácí cvičeníPrima tak jsem ráda, že jsem dala dobrý tip, mně to moc vyhovuje a je to příjemný i jenom tak na masáž :)
Odpověď Dana | 1.2.2023 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Domácí cvičeníOd ledna jsem začala zase cvičit na eliptickém trenažeru a za ten měsíc mám dole 3 kila, což je za mě úspěch. Ještě na fithamu pokukuju po činkách, že bych začala trošku posilovat, to by taky nebylo od věci. Odpověď Erika | 6.2.2023 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Domácí cvičeníVybírala sis ho sama nebo ti někdo pomáhal? Taky bych chtěla cvičit doma, ale netroufnu si sama něco takového vybrat. Odpověď Dana | 20.1.2024 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Domácí cvičeníJá jsem teda cvičila hned od začátku ve fitness a s trenérem. Doma bych to flákala a tady jsem věděla, že cviky dělám správně. Odpověď Lenka | 24.1.2024 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Domácí cvičeníJá jsem ve fitku nikdy necvičila, nějak na to nejsem cvičit na strojích. Odpověď Dana | 27.1.2024 18:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Domácí cvičeníJá chodím do zone4you, protože mají fitko skvěle vybavené. A s trenérem se mi cvičí moc dobře. Chodím 2x týdně, asi bych si už troufla cvičit sama, ale jistota v trenéru je pro mě komfortní. Odpověď Lenka | 28.1.2024 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Domácí cvičeníA myslíš, že s trenérem by mě to mohlo začít bavit? A využíváš i ty jejich lekce? Odpověď |