Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 01. května 2026, svátek má ....., zítra Zikmund
Vyhledávání

Diskuse - Domácí cvičení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Domácí cvičení - diskuze na toto téma
Jaké domácí cvičení se vám nejvíc osvědčilo a po čase jste viděli nějaký rozdíl?

Nikola | 27.1.2023 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Domácí cvičení
A co na namožený svaly po cvičení? Jaký máte triky? :-)

Odpověď
Vanda | 28.1.2023 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Domácí cvičení
Noo to je dobrá otázka to by se mi taky hodily nějaký fígle :)

Odpověď
Taša | 29.1.2023 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Domácí cvičení
Kupte si masážní set ENERGYflex, je čistě z přírodního korku a je v něm míček, válec a duoball. Pomáhá uvolňovat smasmy, je dobrý celkově na unavené svaly, uvolňuje a zpevňuje tělo.

Odpověď
Nikola | 30.1.2023 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Paráda to se mi moc líbí, hned si to objednávám a těším se až to zkusím

Odpověď
Taša | 31.1.2023 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Domácí cvičení
Prima tak jsem ráda, že jsem dala dobrý tip, mně to moc vyhovuje a je to příjemný i jenom tak na masáž :)

Odpověď
Dana | 1.2.2023 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Domácí cvičení
Od ledna jsem začala zase cvičit na eliptickém trenažeru a za ten měsíc mám dole 3 kila, což je za mě úspěch. Ještě na fithamu pokukuju po činkách, že bych začala trošku posilovat, to by taky nebylo od věci.

Odpověď
Erika | 6.2.2023 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vybírala sis ho sama nebo ti někdo pomáhal? Taky bych chtěla cvičit doma, ale netroufnu si sama něco takového vybrat.

Odpověď
Dana | 20.1.2024 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Domácí cvičení
Já jsem teda cvičila hned od začátku ve fitness a s trenérem. Doma bych to flákala a tady jsem věděla, že cviky dělám správně.

Odpověď
Lenka | 24.1.2024 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Domácí cvičení
Já jsem ve fitku nikdy necvičila, nějak na to nejsem cvičit na strojích.

Odpověď
Dana | 27.1.2024 18:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Domácí cvičení
Já chodím do zone4you, protože mají fitko skvěle vybavené. A s trenérem se mi cvičí moc dobře. Chodím 2x týdně, asi bych si už troufla cvičit sama, ale jistota v trenéru je pro mě komfortní.

Odpověď
Lenka | 28.1.2024 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Domácí cvičení
A myslíš, že s trenérem by mě to mohlo začít bavit? A využíváš i ty jejich lekce?

Odpověď
Radka | 11.5.2025 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Domácí cvičení
Dlouho jsem se snažila najít způsob, jak se přimět ke každodennímu cvičení. Pořád jsem měla nějakou výmluvu – moc práce, únava, špatné počasí... Věděla jsem ale, že pokud chci být zdravější, musím začít pravidelně něco dělat. Po dlouhém váhání jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ a byl to pro mě obrovský zlom. Hodinky mi pomáhají sledovat každý pohyb. Nejen kroky, ale i konkrétní aktivity, jako je běh, chůze nebo cvičení doma. Vidím, kolik kalorií jsem spálila, jaký jsem měla tep a jak dlouho jsem cvičila. Díky statistikám v mobilní aplikaci mě to začalo bavit. Cvičím už skoro každý den. Někdy jen dvacet minut, jindy víc, ale důležité je, že jsem konečně našla motivaci. Navíc mi hodinky připomínají, když se dlouho nehýbu, což mě zvedne ze židle i během dne. Teď mám konečně pocit, že se opravdu hýbu pravidelně a že to celé dává smysl.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné