Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Nedaří se mi otěhotnět

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nedaří se mi otěhotnět - diskuze na toto téma
Dobrý večer, poradíte na koho se obrátit, když se nám s manželem nedaří mimčo? Mám jít na gyndu, k obvoďákovi nebo kam?

Sylva | 3.1.2023 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nedaří se mi otěhotnět
Jestli můžu poradit vyberte fakt dobrou kliniku, která má velkou úspěšnost a nechte si poradit co a jak dál. My se s manželem snažili 2 roky než jsme někam šli, taky nám nikdo neporadil. Nakonec po všech testech jsem podstoupila IVF a mimčo se zadařilo hned.

Odpověď
Radka | 8.1.2023 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nedaří se mi otěhotnět
Moc děkuji za komentář, napíšete ještě, na jakou kliniku se kdyžtak objednat? Kde se Vám zadařilo a byli jste spokojení?

Odpověď
Sylva | 10.1.2023 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nedaří se mi otěhotnět
Nám pomohli na klinice https://www.ivf-zlin.cz Celkově jsme byli moc spokojení jak s přístupem, tak s prostředím a hlavně se fakt starali, všechno dopodrobna vysvětlili a byli moc příjemní.

Odpověď
Eliška | 5.1.2023 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nedaří se mi otěhotnět
Já jsem třeba dala na zkušenosti a doporučení mé gyndařky, která mi doporučilamz vlastní zkušenosti kliniku repromeda a ze zkušeností dalších pacientek poradila. Tak jsem dala na ni a jsem spokojená s výběrem kliniky.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné