| Soukromá vs státní školka - diskuze na toto téma |
Zdravím, holky napíšete výhody soukromé a státní školky? Kam chodí vaše děti a jste spokojené? Jarka | 3.1.2023 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá vs státní školkaAhoj, já jsem syna zapsala do anglické školky Trojská labuť v Praze a jsem moc spokojená. Dětem se tam fakt věnují, syn tam strašně rád chodí a angličtina v tomto věku je super, běžně používá anglická slovíčka i krátké fráze. Odpověď Edita | 5.1.2023 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Soukromá vs státní školkaMoc děkuji za komentář, nevíte - mají webové stránky kde bych našla víc informací? Odpověď Jarka | 9.1.2023 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Soukromá vs státní školkaAno, tady máte odkaz na jejich stránky https://www.trojskalabut.cz/ Najdete tam veškeré informace o školce i o cenách. Odpověď Edita | 12.1.2023 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Soukromá vs státní školkaMoc děkuji, všechno jsem si pročetla a školka Trojská labuť se mi moc líbí už teď :) I cenově, takže tam zítra zavolám a zkusím si tam domluvit schůzku. Odpověď |