| Kvalitní a ostré nože - diskuze na toto téma |
Holky kuchařky prosím, jak mám vybrat opravdu ostré a kvalitní nože? Můžete mi některá poradit? Markéta | 10.1.2023 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní a ostré nožeJá jsem doma dlouho, ale opravdu dost dlouho vařila s noži co jsem měla ještě po babičce. No tupé to vše bylo, ale vždy jsem to nakonec vše nějak upižlala. Pak jsem se ale jednou už naštvala a vybrala jsem si pořádné, kvalitní a ostré nože. Vybrala jsem je z kvalitního materiálu, který se dá také bez problémů brousit. Nože mám teď díky tomu perfektně ostré a vařit s nimi to je v podstatě radost. Odpověď Marcela | 13.1.2023 00:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní a ostré nožeKde jste ty kvalitní a ostré nože teda vybrala? Z jakého materiálu? Odpověď Markéta | 16.1.2023 06:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní a ostré nožeKupovala jsem dobré a kvalitní kuchyňské nože od https://www.dellinger.cz/cs/ Vyberete od nich nože z kvalitní oceli, které vydrží dlouho ostré a dají se opravdu zase kdykoliv nabrousit. Odpověď |