| Posílení imunity - diskuze na toto téma |
Neporadily by jste mi prosím od kdy je možné u dítěte posilovat imunitu? Nika | 27.1.2023 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityJá dětem dávám jenom přírodní bylinkový přípravky ;)
Odpověď Kája | 28.1.2023 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityA co teda dáváš? Můžeš něco konkrétního doporučit? :)
Odpověď Marika | 29.1.2023 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posílení imunityTaky mám ráda čistě přírodní doplňky, a to konkrétně kravské colostrum. Třeba tady to kravské je vhodné pro děti už od 3 let https://www.colvia.cz/colostrum-ciste/ Odpověď Běla Víznerová | 8.2.2023 11:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Posílení imunitySouhlasím s colostrem. Nevíte nějakou fintu, aby to dítě chtělo vypít. Dětem to moc nechutná a nechtějí to:-( Odpověď Marika | 11.2.2023 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Posílení imunityTak to co má Colvia, tak to jsou tobolky a obsah se dá vysypat na lžičku a smíchat třeba s jogurtem :) Odpověď Nika | 29.1.2023 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posílení imunityMně se osvědčil tenhle bylinkový sirup na posílení imunity https://www.altaherba.cz/ah-sirup-14-bylin má kvalitní a přírodní složení a je opravdu účinný. Navíc dětem chutná ;)
Odpověď Kája | 30.1.2023 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Posílení imunityTak jestli jim chutná tak je to pro mě jasná volba, protože u nás je se vším problém :D
Odpověď Nika | 31.1.2023 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Posílení imunityU nás taky a tohle mi naštěstí prochází tak jsem ráda :)
Odpověď Vanesa | 30.1.2023 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityDůležitý je taky hořčík, je důležitý pro vstřebávání ostatních látek a celkově podporuje obranyschopnost.
Odpověď Veronika4 | 31.1.2023 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityA jak ho doplňuješ, poradíš co se ti nejvíc osvědčilo?
Odpověď Miri | 24.2.2023 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityDoporučuju mega detox viz https://www.pilulka.cz/movit-mega-detox-ostropestrec-kurkumin-forte-60-kapsli obsahuje přírodní extrakty a je opravdu účinný na detoxikaci, imunitu, klouby, kůži, cévy.
Odpověď Šája | 27.2.2023 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunitySuper tip děkuju, hned ho objednávám tak jsem zvědavá jestli to na sobě pocítím, protože teď po zimě cítím, že potřebuju nějakou očistu…
Odpověď Miri | 28.2.2023 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posílení imunityJe výborný, já si ho kupuju několikrát do roka a cítím se opravdu líp co ho takhle pravidelně užívám.
Odpověď DitaKo | 27.2.2023 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityJá mám moc ráda bylinky, vždycky mi pomůžou ať už v jakékoliv formě :)
Odpověď Verča | 28.2.2023 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityTak nějaký doporuč, který se ti osvědčily ;-)
Odpověď Hanka | 21.3.2023 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityAhoj čím posilujete imunitu u sebe i u dětí, poslední 2 měsíce se pořád točíme v začarovaném kruhu týden doma, týden škola.... Odpověď Helča | 24.3.2023 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityAhoj rozhodně je dobré mít stálý pohyb na čerstvém vzduchu a k tomu podpořit třeba vitamínem C. My to třeba tak máme nastavené a nemocní skoro vůbec nebýváme. Odpověď Hanka | 29.3.2023 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posílení imunityJá jsem jim dřív nějaký vitamín C dávala, ale moc nám teda nefungoval :-(, takže jsem ho dětem přestala dávat. Odpověď Hanka | 4.4.2023 08:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Posílení imunityTak vyzkoušej přírodní vitamín C v prášku od Vitaslife, je opravdu efektivní a můžeš ho dětem přidat i dopití, já to tak dělám, protože naše děti mají s polykáním prášků docela problém, takže nám tato varianta vyhovuje. Odpověď |