Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Vitamín C a jeho doplnění

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vitamín C a jeho doplnění - diskuze na toto téma
Jaký doplněk stravy má podle vašich zkušeností smysl brát z hlediska doplnění vitamínu C? Jakou máte vlastně zkušenost?

Klára | 10.1.2023 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamín C a jeho doplnění
Taky jsem se o to zajímala a v podstatě je to tak, že pokud chcete tělu opravdu doplnit vitamín C, tak je nejlepší si sehnat doplněk stravy s liposomálním vstřebáváním. Díky tomu vlastně tělo dokáže přijmout co nejvíce vitamínu C.

Odpověď
Tereza | 14.1.2023 08:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vitamín C a jeho doplnění
Doplněk s liposomálním vstřebáváním? Jak ho mám poznat nebo podle čeho bych si ho mohla vybrat to mi poradíte?

Odpověď
Klára | 17.1.2023 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vitamín C a jeho doplnění
Určitě mohu poradit a doporučit vitamín C s liposmálním vstřebáváním. Já kupuji https://www.enerex-vitaminy.cz/profivit/31-liposomalni-vitamin-c-8588006007060.html Je to opravdu lepší, když ho tělo dokáže v podstatě bez problémů vstřebat.

Odpověď
Alča | 12.9.2023 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamín C a jeho doplnění
Přímo vitamín C. Já si ho objednávám z https://www.senzamedical.cz/znacka/senza-medical/ a ještě jsem k němu přidala vitamín D, protože ten je taky pořeba doplňovat. Podle mě je lepší si koupit vitamíny samostatně, protože v těch multivitamínech a různých komplexem je ho podle mě málo. Nebo alespoň já z toho mám takový pocit, takže si pro klid duše beru každé zvlášť :-) .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné