Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Nevěrný manžel - důkaz

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nevěrný manžel - důkaz - diskuze na toto téma
Myslím si, že je mi manžel nevěrný už delší dobu. Potřebovala bych však pořádný důkaz o tom. Můžete mi někdo prosím poradit, jak ho natočit? Mohla bych mu dát kameru do kanceláře, kde si je vodí. Je to jeho firma, takže se tam schází po pracovní době, ale mě tvrdí, že má spoustu práce. Já jsem pořád doma s malou, takže on má volno.

Valounek | 6.1.2023 08:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevěrný manžel - důkaz
Jestli je to pravda a přijde vám na to, tak máte při případném rozvodovém řízení docela problém. Neoprávněné vniknutí, porušení osobních svobod a já nevím, co všechno. Tohle bych prostě nedělala, nehrajte si na Sherlocka, neumíte to. Mrkněte do peněženky pánské , co nosí. Třeba tam najdete účtenky. Nebo mu prostě kupte u https://www.penezenky-ahal.cz/panske-penezenky/ novou a řekněte mu, že chcete, aby s vámi strávil více času. Bojujte čestně, ne s kamerou v kanceláři.

Odpověď
Tom | 12.1.2023 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevěrný manžel - důkaz
Není to dlouho co jsem taky potřeboval koupit skrytou kameru a podařilo se mi to celkem dobře vyřešit z obchodu, kde se specializují na špionážní techniku. Koupil jsem u nich skrytou kameru za pěknou cenu.

Odpověď
Renata | 15.1.2023 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nevěrný manžel - důkaz
Kde se specializují na špionážní techniku? Kde jste to pořídil prosím?

Odpověď
Tom | 18.1.2023 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nevěrný manžel - důkaz
Zkuste se podívat na stránky https://www.spyexpert.cz/ Najdete tam skrytou kameru snad úplně ve všem co vás napadne. Je jednoduché pak takovou kameru někde umístit a pořídit záznam co člověk potřebuje.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné