Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Kojenecká váha

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kojenecká váha - diskuze na toto téma
Mohla bych se zeptat, kde kupujete kojenecké váhy ? Je spolehlivého něco takového objednat přes internet ?

Soňa | 24.2.2018 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecká váha
Osvědčený a spolehlivý eshop na váhy je mikrovahy.cz, takže odsud bych se nebála něco objednat

Odpověď
Hana | 21.3.2018 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kojenecká váha
Já mám od nich kuchyňské váhy a přišly mi v pořádku a v čas :). Slouží jak mají a taky nemám co bych vytkla.

Odpověď
Ivka | 7.4.2018 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
taky se připojím do diskuze .. mám z tohoto eshopu kuchyňskouo váhu s tím, že jsem ji objednávala i tychýni a nikdy nebyl problém s dodáním, jak se mi stalo u jiného eshopu, kde neměli skoro nic skladem ! Takže za mě spokojenost.

Odpověď
Kika | 1.5.2018 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecká váha
A jak je to prosím s případnou výměnou nebo reklamací ?

Odpověď
Ivka | 18.5.2018 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S reklamací teda zkušenost nemám, a to mám tu jejich váhu už dva roky a váhu jsem měnila předloni po Vánocích, protože sestra si u nich vybrala jinou váhu a výměna proběhla bez problémů, můžu ti tu nechat odkaz, kde je napsáno víc www.mikrovahy.cz/content/7-reklamacni-podminky

Odpověď
Staňka | 22.5.2018 10:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
taky bych kristy neměla strach z reklamace, jediné co se může stát, tak že se vybijí baterky, a to nějaký ten rok potrvá :) já teda s jejich váhou nemám žádný problém

Odpověď
Lenka | 30.5.2018 14:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kojenecká váha
Hele vůbec bych neváhala jestli kojeneckou váhu pořídit, určitě se doma bude hodit a budeš mít přehled, jak dítě přibírá. Co se týče mikrováh, tak je to zaprvé spolehlivý eshop a zadruhé mají velmi přijatelné ceny. Když se podíváš jinde, tak ty váhy mají opravdu drahé.

Odpověď
Kristýna | 25.2.2026 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecká váha
Já bych si kojeneckou váho nekupovala, ale syn nepřibíral, tak mi doktorka řekla, abych si domů koupila váhu a před a po jídle ho převažovala. Jinak bych k ní musela jezdit každý den, a to se mi nechtělo a ani by to nebylo tak objektivní. Kojeneckou váhu jsem si koupila z https://www.vahy-vaha.cz/ a syna jsem vážila jen měsíc a půl. Pak začal přibírat a už stačilo jenom vážení u doktorky :-) .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné