Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Dobrý gril na dřevěné uhlí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dobrý gril na dřevěné uhlí - diskuze na toto téma
Chtěl bych koupit dobrý a kvalitní gril na dřevěné uhlí. Můžete mi prosím někdo poradit, jak vybrat kvalitu?

Helena | 23.1.2023 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý gril na dřevěné uhlí
Není to dlouho co jsem vybírala s bratrem gril pro našeho tátu. K 50 narozeninám jsem mu chtěla koupit něco pořádného, a proto jsem pro něj vybrala keramický gril, který je z pořádně silného materiálu. Komplet taky váží 100 kg. Když se gril nahřeje, tak vydrží dlouho rozehřátý, takže není problém na něm udělat i pořádnou flákotu masa.

Odpověď
Daniel | 26.1.2023 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele taky mám doma pořádný gril, který má okolo 100 kilo. Keramický gril je totiž pecka, když ho správně rozehřejte, tak si budete užívat perfektní dobroty. Podívejte se na https://www.dellinger.cz/cs/dellinger-kamado-grily-keramicke-vejce-smokefire/2864-keramicky-gril-kamado-dellinger-smokefire-22-zluty-8594195885952.html Připravíte na něm skvělé dobroty.

Odpověď
Katka | 1.2.2023 12:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tyjo, taky teď zvažujeme pořízení nějakého grilu na dřevěné uhlí. Měli jsme to v plánu už minulé léto, ale sešlo z toho. Chtěla bych asi spíš nějaký menší. Dívala jsem se jaké jsou možnosti a ta nabídka je fakt velká. Co třeba říkáte na grily od Avenberg - https://www.avenberg.cz/k95-grilovani-grily-na-drevene-uhli ? Nemáte někdo nějaký jejich gril?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné