| Vybudování domácí posilovny - diskuze na toto téma |
Chtěla bych si doma vybudovat posilovnu. Chci se zeptat na vaše zkušenosti z hlediska jejího vybavení. Můžete mi někdo doporučit, jak vybrat kvalitní posilovací stroje? Pavlína | 23.1.2023 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybudování domácí posilovnyS manželem jsem doma zařizovala domácí posilovnu a vybrala jsem tam stroje na radu kamaráda, který vede vlastní posilovnu. Ten mi doporučil obchod, kde kupuje stroje do posilovny, takže jsem kupovala profi vybavení, které dlouho vydrží a člověk se na tom nebojí si pořádně zacvičit. Odpověď Lenka | 26.1.2023 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vybudování domácí posilovnyMůžete mi tedy prosím říct, kde jste to vybírala? A co přesně jste si do té své domácí posilovny prosím pořizovala? Odpověď Pavlína | 30.1.2023 00:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vybudování domácí posilovnyVybírala jsem vybavení trinfit z obchodu https://www.fitham.cz/trinfit Je to kvalita, na které se prostě nemusíte bát pořádně si zacvičit. Jsem s vybavením spokojená a už plánujeme o co si doma naši posilovnu ještě rozšíříme. Odpověď |