| hračka pro psa - diskuze na toto téma |
Ahoja. S čím si hrají vaši čtyřnohý mazlíčci? Budeme si pořizovat psa, tak mě zajímá co je dobře, a co stoji za vyzkoušení?? Katka | 22.1.2023 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | hračka pro psaNáš hafan si oblíbil tuto hračku https://www.manahu.cz/k9-connectables-kibble-connector-pamlskovy-mic-stredni je to pamlskový micek a je skvělý, dáš tam kokina a díky kutálení pamlsky vypadávají ven a pejsek má o zábavu postaráno :-) Odpověď Helena | 23.1.2023 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: hračka pro psaTy jo, to je fakt geniální věc :-) s tím eshopem mam zkušenost? Docela mě tam zaujaly ty různé hlavolamy, ty vypadají bezva :-) Odpověď Katka | 26.1.2023 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: hračka pro psaAno, i ty máme doma, ale samozřejmě micek do zaujal nejvíc :-D protože se kutálý..ale jinak ty hlavolamy jsou také moc dobře :-) Odpověď Helena | 30.1.2023 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: hračka pro psaTak moc díky za tip, ještě na to manahu.cz kouknu, ale micek beru určitě :-) Odpověď Alice | 24.2.2023 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | hračka pro psaNarazila jsem na tuto diskuzi úplnou náhodou, a koukala jsem na eshop a nestačím se divit co pro ty pesany všechno je za hlavolamy a interaktivní hračky apod.. Zaujala mě dost tato https://www.manahu.cz/labyrint-pro-psy-dog-treat-maze ale říkám si vůbec jestli to toho našeho psa bude vůbec bavit :-D Nevím jestli by na to měl trpělivost.. já bych teda neměla. :-D Odpověď Pavla | 25.2.2023 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: hračka pro psaTo nezjistíš, dokud to nezkusíš :-D Ale jestli z toho kápne pro psa odměna tak věř že ho to bavit bude :-D my to máme doma taky, ale jiný a chtělo to trochu učení ale už na to náš hafan přišel a hraje si s tím jak divej :-D ale tady tu co se ti líbí, tak ta vypadá taky moc dobře:-) já bych to zkusila koupit a uvidíš :-) Odpověď Alice | 27.2.2023 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: hračka pro psaUž jsem to objednala :-D jsem na to hrozně zvědavá jestli ho to bude bavit :-D Odpověď Pavla | 28.2.2023 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: hračka pro psaJá věřím tomu že joo :-) Uvidíš sama :-) Odpověď Olina | 1.3.2023 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | hračka pro psaTen eshop vypadá parádně, koukám se na něho, a už mám plný košík :-D Jsem zvědavá jak to tu naši Amálku bude bavit :-D Odpověď |