| Kouření elektronické cigarety - diskuze na toto téma |
Máte s kouřením elektronické cigarety někdo zkušenost? Jste s tím spokojení? Podařilo se vám někomu díky tomu omezit klasické cigarety? Dana | 25.1.2023 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kouření elektronické cigarety Mě se to povedlo a řeknu vám, že jsem fakt ráda. Konečně se mi podařilo se zbavit toho nepříjemného kuřáckého zápachu a nahradit to zdravější formou kouření a to elektronickou cigaretou. Odpověď Pavlína | 27.1.2023 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kouření elektronické cigarety Můžu se zeptat jakou elektronku jste si vybrala? S čím jste teda spokojená? Já totiž úplně moc nevím co bych měla vybrat... Odpověď Dana | 31.1.2023 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kouření elektronické cigarety Ze začátku jsem měla klasickou elektronku, ale pak jsem přešla na zahřívaný tabák a to mi asi vyhovuje ještě víc. Vybrala jsem si https://www.vapoo.cz/zahrivany-tabak-glo-hyper-glo-neo/glo-hyper-x2/ Kouření mě přijde i levněji, než když jsem si kupovala klasické cigarety. Odpověď Ema Rychlá | 1.4.2023 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kouření elektronické cigarety Sehnat v dnešní době nějaké levné a kvalitní www.va-pax.cz/paxprislusenstvi/ pax příslušenství není teda vůbec jednoduché. A to jsem si myslela že tuto scénu už celkem dokonale znám, ale bohužel tomu tak není. Je strašně náročné se takto omezovat na úzký trh. Zlaté stará dobré máčka za socíka.
Odpověď Hana | 21.1.2025 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kouření elektronické cigarety Mám zkušenost s elektronickými cigaretami a musím říct, že mi pomohly omezit kouření klasických cigaret. Přechod na e-cigarety byl pro mě snazší díky možnosti volby různých příchutí a regulace obsahu nikotinu. Nicméně, po čase jsem hledala ještě diskrétnější alternativu a objevila nikotinové sáčky, například značku ZYN - https://www.nikotinsacky.cz . Tyto sáčky jsou bez tabáku, bez zápachu a umožňují užívání nikotinu kdykoliv a kdekoliv, aniž by obtěžovaly okolí. Odpověď |