| Vlasy přes internet - diskuze na toto téma |
Když bych si chtěla objednat vlasy přes internet, tak doporučila by mi tady některá z vás eshop přes které je spolehlivé je objednat? Dana | 1.2.2023 05:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasy přes internetLoni jsem si objednávala vlasy z clipinhair.cz a byla jsem moc spokojená. Jak s kvalitou, tak s rychlostí dodání a servisem, který poskytují :) Odpověď Anežka | 3.2.2023 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vlasy přes internetJak je to s odstínem? Když ho netrefím nemají problém s tím vlasy vyměnit? Odpověď Dana | 20.2.2023 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vlasy přes internetJá jsem odstín trefila dobře, ale sestra měnila a tam s tím nebyl absolutně problém :) Odpověď Dana | 20.2.2023 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vlasy přes internetJá jsem odstín trefila dobře, ale sestra měnila a tam s tím nebyl absolutně problém :) Odpověď Marika | 4.2.2023 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasy přes internetJsem spokojená s materiálem k prodlužování vlasů od www.vlasy-k-prodlouzeni.cz Odpověď Jolana | 17.2.2023 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vlasy přes internetMají víc metod k prodlužování, kterou jste zvolila?
Odpověď Marika | 22.2.2023 17:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vlasy přes internetNa doporučení mé kadeřnice mám vlasy prodloužené metodou Micro Ring. Odpověď Linda | 24.2.2023 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vlasy přes internetUvažuji taky o prodloužení vlasů a tip na vlasy-k-prodlouzeni vítám. Odpověď |