| Nákup aktovky - diskuze na toto téma |
Dobrý den, máte zkušenosti s nakupováním aktovek přes internet? Mám doma budoucího prvňáčka a nevím, zda není lepší aktovku vyzkoušet… Bude mít narozeniny, tak to pomalu začínáme řešit.
Rose | 27.1.2023 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nákup aktovkyAhoj, já jsem zastáncem nákupu přes net. Za mě je to asi nejpohodlnější způsob nakupování. Jinak, co se týká aktovek, to doporučuju kouknout na tento shop https://www.baagl.cz/aktovky/. Tam mají nabídku pro prvňáčky nejlepší. Moc hezý výběr, hodně motivů, i tematických a aktovky jsou kvalitní.
Odpověď Elen | 25.2.2023 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nákup aktovkyAhoj, mám mám… i když jsem tomu napřed nevěřila, tak nabídka shopu Baagl mě přesvědčila. Dala jsem jim důvěru a musím říct, že nezklamali. Naopak, jsem spokojená. Nakoupila jsem tam oběma dětem. Jak aktovky, tak batohy a super.
Odpověď Sonny | 3.3.2023 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nákup aktovkyJako nákup na netu je pohodlný. Ale neměla jsi zrovna u tí aktovky strach, aby nebyla kvalitní? Když sis ji před tím "neosaha"?
Odpověď |