| Kvalitní batohy do školy - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, prosím prosím... Sháním kvalitní batohy do školy pro děti... Koukala jsem se na docela dost shopů. Ale když budu kupovat online, tak mám strach z kvality. Máte tip, kde bych koupila a dostala opravdu kvalitu? Dorka | 30.1.2023 14:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní batohy do školyJojo, to je pravda. Taky bych se tohoto bála... Ale batohy jsem já třeba vybírala hodně dlouho. Kolikrát se mi líbil motiv, ale zjistila jsem si, že třeba kvalita nic moc. Nakonec jsem vsadila na shop Baagl. Je tam jak pěkný výběr, tak i kvalitní věci.
Odpověď Káťa | 25.2.2023 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní batohy do školyAhoj, koukala ses na shop Baagl? Ten je s nabídkou batohů super. A hlavně, to co mají v nabídce, mají opravdu hodně kvalitní. Já jsem od nich dětem kupovala jak batohy, tak i aktovky.
Odpověď Michala | 3.3.2023 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní batohy do školyMohla bych mi prosím na ten Baagl poslat odkaz? Jako myslím přímo na sekci těch batohů. Děkuji moc.
Odpověď |