Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Doplňky do koupelny

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Doplňky do koupelny - diskuze na toto téma
Ahoj, tak konečně máme hotovou novou koupelnu. No, já jsem nadšená. Je to přesně podle mého gusta :) Ale teda... potřebuju ještě nějaké stylové dekorace a dopňky. Tak mě napadlo, že se zeptám tady, zda máte tip, kde bych hezké doplňky koupila :)

Mekky | 30.1.2023 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do koupelny
Já jsem přesně tohle řešila docela nedávno :) A víš, kde jsem toho fakt hodně vybrala a nakoupila. Tady na tom shopu https://www.bakly.cz/koupelna. Mají krásnou nabídku stylových věciček. Cena odpovídá kvalitě, nemám jedinou výtku :)

Odpověď
Zita | 26.2.2023 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Doplňky do koupelny
Tak to je super. Dneska je docela těžký najít shop, kde budou v nabídce kvalitní věci :) Jinak teda já osobně jsem na bakly nakupovala před vánoci, ale už mám seznam, co si pořídím sama pro sebe. Jen jsem se k nákupuju ještě nedostala :(

Odpověď
Zuzka | 14.2.2023 02:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do koupelny
Myslela jsem si, že si nechám předělat koupelnu nějak narychlo, ale nakonec to spíš vypadá na kompletní rekonstrukci. Mohl by mi někdo poradit prosím, jak vybrat nové a kvalitní vybavení do koupelny. Nemyslím tím nábytek, ale vanu a hlavně pěkné umyvadlo, které by bylo ideálně bílé a vydrželo také dlouhou dobu bílé bez toho, aby mi to třeba zašedlo.

Odpověď
Marta | 15.2.2023 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Doplňky do koupelny
To se musíte dívat po umyvadle, které je ideálně vyrobené ze smaltované oceli. Díky tomu budete moci mát umyvadlo, které bude držet stále stejnou barvu a bude mít kvalitní povrch, který bude odolný i proti mechanickému poškození, kyselinám a chemikáliím.

Odpověď
Zuzka | 16.2.2023 02:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Doplňky do koupelny
Ok díky, takže bych se prostě měla dívat po výrobcích ze smaltované oceli… Kde jste to vybírala vy?

Odpověď
Marta | 20.2.2023 07:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Doplňky do koupelny
Manžel chtěl mít doma vše udělané kvalitně, a tak se o to tehdy hodně zajímal. Vybral vše od německého výrobce https://www.kaldewei.cz/vyrobky/koupaci-vany/detail/product/cayono-duo/ Třeba u vany je velkou výhodou to, že díky smaltu bez příměsi plastů vydrží voda ve vaně déle teplá, protože materiál dokáže udržet teplo z vody více než plast. Super je i to, že se dá jednoduše naleštit. Když máte vanu mokrou, tak ji jen přeleštíte pomocí hadru a bude vše krásně lesklé.

Odpověď
Lenka | 30.4.2023 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do koupelny
Dlouho jsem chtěla novou koupelnu a dlouho jsem ttaky tlačila na manžela, aby to zařídil. On se však pořád k ničemu neměl, a tak jsem si to zařídila přes firmu z Prahy https://www.messa-invest.cz sama. Perfektní práce, vše rychle hotové a bez velkého nepořádku okolo.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné