| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Holky, chtěla bych se zeptat... nemáte některá zkušenost s proteinovou dietou https://www.ketofit.cz/. Četla jsem na ni hodně dobré recenze, ale kdybych našla někoho tady, s kým o tom pokecat, budu moc ráda. Andrea | 30.1.2023 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíKlidně se ptej :). Je to tak půl roku, co jsem tady tu dietu držela a zhubla jsem na ní za dva měsíce 13 kilo, což považuju za obrovský úspěch, jelikož mi to předtím nešlo ani za boha dolů. Odpověď Jana | 23.2.2023 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíPoužíváte někdo nějaký spalovač? Je to dobrý na hubnutí?
Odpověď Adriana | 24.2.2023 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíAno já si kupuji spalovač na cvičení https://www.naturalprotein.cz/spalovac tento je skvělý.
Odpověď Adriana | 27.2.2023 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: HubnutíAno pomohl mi hodně, vyzkoušela jsem jich pár, ale u tohoto vidím nějaké výsledky, ale samozřejmě na sobě musíš makat.
Odpověď Magda | 27.2.2023 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: HubnutíNo mám více energie a docela se u cvičení i zapotím.
Odpověď Jana | 28.2.2023 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíA i něco jiného si kupuješ?
Odpověď Magda | 16.3.2023 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíAno, já mám od nich i proteiny, když mám přes den menší příjem, tak s těma ovocnýma se to dobře dožene a také si kupuji kolagen na vlasy, nehty, klouby. Odpověď Melisa | 27.2.2023 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJá jsem opravdu zhubla až když jsem začala pravidelně cvičit. Začala jsem chodit v Brně do fit klubu Zone4you, kde si po cvičení vždycky ještě oddychnu ve wellness a je to skvělý. Cítím se o tolik líp než dřív. Letos se mnou začal chodit i manžel, měl díky tomu, že jsme rodinna obrovskou slevu a taky mi teď říkal, jak je rád že se na to dal :) dokonce nám pohlídají i děti když potřebujeme :))
Odpověď Elen | 28.2.2023 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíTo zní perfektně :) škoda že nejsem odtud, ale úplně jsi mě namotivovala :)
Odpověď AnikaT | 18.3.2023 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíTo zní parádně! Pořád s kamarádkou mluvíme o tom, že se v Brně někde zapíšeme a tohle se mi fakt líbí, zajít po cvičení do wellness zní báječně :)
Odpověď Melisa | 23.3.2023 19:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíTaky že je ;) tak snad se vám tam s kamarádkou zalíbí tak jako nám, já se tam vždycky vyloženě těším :))
Odpověď Michala | 2.3.2023 00:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJako je super to, že máš motivaci cvičit, ale nezapomeň, že pokud chceš zhubnout, tak hubnutí je z 80% hlavně o stravě. Odpověď Tami | 27.3.2023 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíZáklad je pravidelný pohyb, potom si ani nemusíte tolik hlídat jídelníček pokud to vyloženě s ničím nepřeháníte, alespoň takovou mám jí zkušenost. Navíc pravidelný cvičení je prospěšný jak pro fyzickou tak i duševní kondici ;)
Odpověď Rita | 24.4.2023 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíVíte co mně pomáhá, tenhle doplňek https://www.naturalprotein.cz/spalovac je to čistě přírodní spalovač tuků, který opravdu funguje, je zdravý a pomáhá mi se spalováním, nehoní mě už tolik chutě a cítím se celkově líp a míň unavená :)
Odpověď ninusska | 24.5.2023 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíAhaa to podle složení vypadá suprově, zkouším hned objednat a jsem zvědavá jak rychle na sobě pocítím nějakou změnu, díky za tip :)
Odpověď |