Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - šetrná barva na vlasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
šetrná barva na vlasy - diskuze na toto téma
Ahoj holky, měla bych dotaz na barvení vlasů. Jaké barvy používáte? Máte zkušenost s nějakou šetrnou barvou?

Radka | 27.2.2023 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šetrná barva na vlasy
Já už si teď vlasy nebarvím, protože je mám hrozně poničené a vůbec nic mi nepomáhá anych se mi uzdravily

Odpověď
Míša | 28.2.2023 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: šetrná barva na vlasy
Mně moc pomohli na klinice Clinical Hair & Health určitě tam doporučuju zajít jestli máš takovýhle problémy s vlasy ;)

Odpověď
Radka | 23.3.2023 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: šetrná barva na vlasy
A tobě tam pomohli dát vlasy zase do pořádku? Já je mám úplně takový jakoby krepatý a taky mi hodně prořídly..

Odpověď
Míša | 28.3.2023 00:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: šetrná barva na vlasy
No tak to tam určitě zajdi, mají pobočky po celé republice. Udělají ti trichologické vyšetření a na základě toho začneš s léčivou kúrou, rozhodně to stojí za to

Odpověď
Kačí Novotných | 17.5.2023 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šetrná barva na vlasy
Ahoj holky, také mám dost poničené vlasy po barvení. Přestala jsem sice barvit, je to už půl roku, ale pořád to není ono. Uvažovala jsem o bezbarvé henně, máte někdo zkušenosti, pls? Díky.

Odpověď
Zuzka | 18.5.2023 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: šetrná barva na vlasy
Tak pokud už nebarvíš půl roku, tak klidně bych zkusila bezbarvou rostlinnou barvu na vlasy, nemyslím si, že by to něčemu uškodilo, otázka je, kolik barvy ještě na vlasech máš. Určitě bych před tím vyčistila aktivním uhlím a dala rostlinný color prep, protože vlasy mají pamatováka, tak abys nebyla flekatá. Henna je super a vlasy se ti za ni určitě odvděčí, ale přechod z běžných barev na rostlinnou není jen tak.

Odpověď
Kačí Novotných | 19.5.2023 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: šetrná barva na vlasy
Ahoj, děkuju moc za odpověď. Je mi jasný, že tak snadný to nebude a asi třeba na to ty vlasy nějak předpřipravit. O jaký přípravě a výrobci mluvíš, prosím? Díky.

Odpověď
Zuzka | 20.5.2023 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: šetrná barva na vlasy
Vyčištění vlasů aktivním uhlím, poté určitě colo prep rostlinnou barvu na vlasy, pak bych to nechala alespoň týden odpočinout a potom nanesla zvolený odstín rostlinné barvičky. Doporučuji Khadi, mají vše i hezky popsáno na jejich stránkách a najdeš tam i veškeré jejich produkty https://www.khadi.cz/faq-otazky-a-odpovedi. Já mám odzkoušené oleje na tělo a vlasy, jsou moc příjemné a pokožce prospívají, vlásky jsou po nich zdravé a krásně se lesknou.

Odpověď
Kačí Novotných | 26.5.2023 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: šetrná barva na vlasy
Moc děkuji za odpověď, koukala jsem na web a vyzkouším to, mají to tam krásně popsáno. Těším se moc! :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné