| Kočárek - diskuze na toto téma |
Ahoj všem :) Pomalu vybíráme kočárek a mě se líbí noordi fjordi. Máte s ním zkušenosti :) Alecca | 1.2.2023 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | KočárekMáme kočárek z řady 2022 a spokojenost maximální. Kočárek je prostorný, vhodný i do terénu. My jsme spokojeni. Máme ho nějakou dobu a zatím jsem teda nezjistila jakékoli nedostatky. Naopak. Velice kvalitní kočárek.
Odpověď Ema | 6.4.2023 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KočárekAhoj, a myslíš, že by byl vhodný i do terénu? Jako třeba na hory, do lesa, na tůry? A jak je skladný do auta? Odpověď Michaela | 6.2.2023 01:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | KočárekJá jsem vybírala kočárek se kterým můžu i do terenu a za mě vyhrál Noordi Fjordi, mám model 2022 a nemám s ním vůbec problém. Má festovní konstrukci, větší kola, takže s ním zvládnu veškerý terén. Takže za mě rozhodně doporučuju :) Odpověď Elza | 24.2.2023 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | KočárekKamarádka měla tento kočárek. Mě oslovil, tak jsem si ho koupila taky a musím teda říct, že nový kočárek NOORDI FJORDI se nedá s původní řadou vůbec srovnat, model 2022 má kvalitnější materiál, jinou konstrukci i kolečka. Odpověď Vikky | 24.2.2023 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | KočárekJo? Tak to je senzační, protože my bydlíme kousek za městem a ten terén tady není úplně v top stavu, takže bych potřebovala kočárek, co terén zvládne... Tak díky moc za info k tomuto kočárku. Odpověď |