Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Ekzém

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Ekzém - diskuze na toto téma
Dobrý den, není tu někdo, kdo má vyzkoušené mastičky od protopanu? S ekzémem bojuju několik let s tím, že od kožního mi doposud nic nepomohlo a kortikoidy si prostě nechci nechat předepsat, tak jsem narazila tady na tu značku. Zaujalo mě, že je to vyvinuto atopikem a docela mě to láká to vyzkoušet.

Klára | 10.10.2024 00:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ekzém
Pěkný den přeji. S ekzémem na kůži jsem bojovala velmi dlouho a mohu říct, že sehnat něco co opravdu pomáhá není jednoduché. Můžete mi poradit, jaké máte zkušenosti?

Odpověď
Terka | 12.10.2024 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Ekzém
Pěkný den, také jsem měla dlouho problémy s ekzémem, takže chápu, jak těžké je najít něco, co opravdu pomáhá. Mně se osvědčil výživný balzám na tělo https://www.dermafood.cz/p/vyzivujici-balzam-na-telo Má jemné a přírodní složení, které nedráždí pokožku a skutečně ji hluboce vyživuje. Používám ho pravidelně po sprše a všimla jsem si, že ekzém je méně podrážděný a pokožka je mnohem hydratovanější a klidnější. Balzám se rychle vstřebává a je vhodný na každodenní použití. Určitě stojí za vyzkoušení, pokud hledáte účinnou pomoc na suchou a problematickou kůži nebo ekzém.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné