Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí - diskuze na toto téma
Holky, je skoro měsíc po vánocích a mě pořád trápí povánoční kila... Vůbec nevím, co s nima... Potřebuju tak 5-7 kilo dolů. Není to moc, že? Ale mě to nejde. Tak jsem si říkala, že se zeptám tady, zda máte nějaké zkušenosti s efektivním hubnutím :)

Mirka | 5.2.2023 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Proč nezkusíš ketofit dietu? :) Tam by ti stačil měsíc na to, aby si sundala tu váhu, co potřebuješ ;)

Odpověď
Hanka | 6.2.2023 03:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
Kolik se na takové dietě dá zhubnout?

Odpověď
Mirka | 16.2.2023 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí
Dost to záleží na tom, kolik chceš zhubnout, jaký zvolíš režim apod ;) ale zhubnout se na ní dá fakt hodně :)

Odpověď
Hanka | 21.2.2023 12:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hubnutí
Prošla jsem si komplet jejich stránky a podle všeho je pro mě nejvíc vyhovující tento balíček, tak jsem si ho objednala a děj se vůle boží https://www.ketofit.cz/plan-optimal. No snad to vydržím, trochu se bojím toho, abych neměla hlad.

Odpověď
Eliška | 27.2.2023 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Já bych se taky prosím chtěla zeptat na proteinovou dietu... Mám v oku dietu https://www.ketodiet.cz/. Nevím ale, jak jsou u nich chutná jídla a jak člověka zasytí... A taky jaké má tato dieta účinky... A co jojo, hrozí?

Odpověď
Zita | 1.3.2023 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
Jejich jídla jsou skvělá. Pokud máš obavy o to, zda tě zasytí, tak to nemusís... Ta dieta je skvělá, jídla jsou moc dobrá, chutná. Já jsem vlastně byla až překvapena, jak moc dobrá jsou.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné