| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Máte prosím tip na opravdu účinnou dietu, díky které poletí kila dolů sama? Já jsem uvažovala, že bych šla do proteinové diety, ale bojím se, aby mě ta jídla zasytila. Jakou máte zkušenost vy prosím? Hanka | 5.2.2023 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíNo upřímně taky nad tou proteinovou dietou přemýšlím, ale zatím koukám a hledám do jaké se pustit. Odpověď Bára | 6.2.2023 03:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíŠla bych do programu, co má ketofit. Ta jejich jídla obsahují veškeré živiny a vitamíny co tělo potřebuje. Navíc má nejnižší obsah sacharidů, takže tam si myslím, že to povalí rychle. Odpověď Hanka | 21.2.2023 13:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíMáš ji vyzkoušenou? :) Rozhodně by mě zajímalo víc. Třeba to, jak je potřeba se stravovat po dietě? Odpověď Jitka | 1.3.2023 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJá jsem teda docela dlouho přemýšlela, než jsem si koupila proteinovou dietou. No a zvolila jsem si https://www.ketodiet.cz/, protože jsem viděla na kamarádce, jak s ní zhubla... A přiznám se, že mi pomohla, opravdu jsem shodila to, co jsem chtěla. Až je mi docela líto, že jsem si ji nekoupila dřív. Nemusela bych se tak trápit :( Odpověď |