Darování vajíček - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, nemáte někdo zkušenost s darováním vajíček? Napsaly byste své zkušenosti? Klára | 3.2.2023 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekZdravím, já jsem darovala vajíčka před dvěma roky na klinice IVF Zlín a uvažuju, že půjdu darovat vajíčka i letos. Zkušenost mám jen tu nejlepší, hlavně jsem chtěla někomu pomoct, protože nikdy nevíte, kdy a kdo budeme taky potřebovat pomoct. Určitě je to ale i tom, najít si dobrou kliniku, co vím, tak někde dárkyně spokojené nebyly. Odpověď Martina K. | 5.2.2023 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekTaky jsem darovala vajíčka na klinice https://www.ivf-zlin.cz/ a mám jen tu nejlepší zkušenost. Mají moc hezký přístup, vše je anonymní a navíc mi uhradili všechny výdaje s darováním spojené. Odpověď Marta | 12.2.2023 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíčekHolky, moc díky za Vaše komentáře a zkušenosti :) Na kliniku IVF Zlín jsem taky četla hodně dobrých recenze, takže je kontaktuju a domluvím si konzultaci. Odpověď |