| Dr. Mercola - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti se zdravotníma doplňkama od Dr. Mercola? Čtu na ně velkou chválu a potřebuju pro pejska něco na lepší zažívání. Marcela | 3.2.2023 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dr. MercolaJá od nich kupuju probiotika pro našeho bišonka a spokojenost velká. Dřív míval zdravotní problémy, hlavně se zažíváním a teď máme klid. Objednávám je na https://www.veterinarni-lekarna-online.cz/ Odpověď Hanka Z. | 5.2.2023 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dr. MercolaHolky, taky o probiotikách uvažuju, můj pes bývá často nachlazený a na veterině jsme co chvíli. Napíšete - fungují na posílení imunity? A za jak dlouho jste viděly, že tyto probiotika Dr. Mercola fungují? Odpověď Marcela | 8.2.2023 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dr. MercolaNa posílení imunity jsou probiotika Dr. Mercola fakt výborné, i na správné trávení. Já jsem výsledky viděla už cca po měsíci. Odpověď Táňa | 11.2.2023 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dr. MercolaMě tato doplňky Dr. Mercola schválil i veterinář, objednávám je taky na veterinarni-lekarna-online.cz. Odpověď |