Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Umělko v Ostravě

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Umělko v Ostravě - diskuze na toto téma
Holky, když jste se rozhodovaly pro kliniku, kde se řeší neplodnost, jakou jste zvolily? A podle čeho jste se rozhodovaly? Bydlíme kousek od Ostravy, tak bych asi ráda sem.

Lada | 3.2.2023 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělko v Ostravě
V Ostravě je skvělá klinika repromeda. My na ni s manželem chodíme a jsme moc spookojeni. Přístup je naprosto skvělý.

Odpověď
Terka | 28.2.2023 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělko v Ostravě
Děkuji moc. Já jsem se na repromedu taky dívala a přiznám se, že jsem si už hledala i info. A našla jsem jen spokojené recenze. Jak se tam objednám? Normálně zavolám? A nepotřebuji doporučení od gynekologa?

Odpověď
Petulinecka | 8.6.2023 00:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělko v Ostravě
My jsme taky museli na IVFko. A my jsme se rozhodli pro kliniku repromeda. Tam máš větší šanci na úspěch, mají moderní vybavení, dělají důkladné testy, provádějí i preimplantační genetickou diagnostiku, což zvyšuje šance nejen na otěhotnění, ale i na narození zdravého dítěte. Takže vybrali bychom takvou, která se soustředí na genetické testování. To je velice důležité.

Odpověď
Ilona | 27.7.2023 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělko v Ostravě
Holky, když jste se rozhodovaly pro kliniku, kde se řeší neplodnost, jakou jste zvolily? A podle čeho jste se rozhodovaly? My bydlíme v Ostravě a tady nás zaujala klinika Repromeda. Máte s jejich péčí zkušenost?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné