| Umělko v Ostravě - diskuze na toto téma |
Holky, když jste se rozhodovaly pro kliniku, kde se řeší neplodnost, jakou jste zvolily? A podle čeho jste se rozhodovaly? Bydlíme kousek od Ostravy, tak bych asi ráda sem.
Lada | 3.2.2023 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělko v OstravěV Ostravě je skvělá klinika repromeda. My na ni s manželem chodíme a jsme moc spookojeni. Přístup je naprosto skvělý.
Odpověď Terka | 28.2.2023 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělko v OstravěDěkuji moc. Já jsem se na repromedu taky dívala a přiznám se, že jsem si už hledala i info. A našla jsem jen spokojené recenze. Jak se tam objednám? Normálně zavolám? A nepotřebuji doporučení od gynekologa?
Odpověď Petulinecka | 8.6.2023 00:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělko v OstravěMy jsme taky museli na IVFko. A my jsme se rozhodli pro kliniku repromeda. Tam máš větší šanci na úspěch, mají moderní vybavení, dělají důkladné testy, provádějí i preimplantační genetickou diagnostiku, což zvyšuje šance nejen na otěhotnění, ale i na narození zdravého dítěte. Takže vybrali bychom takvou, která se soustředí na genetické testování. To je velice důležité.
Odpověď Ilona | 27.7.2023 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělko v OstravěHolky, když jste se rozhodovaly pro kliniku, kde se řeší neplodnost, jakou jste zvolily? A podle čeho jste se rozhodovaly? My bydlíme v Ostravě a tady nás zaujala klinika Repromeda. Máte s jejich péčí zkušenost? Odpověď |