Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 21. září 2026, svátek má Matouš, zítra Darina
Vyhledávání

Diskuse - Lámavé nehty

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Lámavé nehty - diskuze na toto téma
Poslední rok mě trápí extrémně lámavé nehty. Dá se s tím něco dělat?

Hanka | 13.2.2023 06:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lámavé nehty
To víš, že dá. Na toto je dobré užívat vitamíny. Třeba Denatura má vyloženě vitamíny na nehty a nejen na ně teda.

Odpověď
Laura | 9.3.2023 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Lámavé nehty
Jak dlouho je potřeba takové vitamíny brát?

Odpověď
Ilona | 22.2.2023 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lámavé nehty
Máš s nimi přímo zkušenost? Kolik těch balení je tak potřeba vybrat, aby to pomohlo?

Odpověď
Valounek | 18.5.2023 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lámavé nehty
Dobrý den, celý den. Osobně doporučuji vitamíny, které podporují tvorbu keratinu a rohoviny. Dále je pak fajn řešení třeba modeláž nehtů. Já chodím na nehty sem: beautiful-me.cz/modelaz-nehtu , tak když byste to měla kousek od místa, kde bydlíte, tak to určitčě využijte. Jsou to fakt profíci a nejdřív s vámi vyřeší tu lámavost a až pak modeláž. :)

Odpověď
Silvia F | 13.8.2026 12:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lámavé nehty
Ahoj, taky jsem s tim mela delsi dobu problem. Nehty se mi porad lamaly a trepily, hlavne po uklidu nebo kdyz jsem mela ruce casto ve vode. Vyzkousela jsem nekolik olejicku, ale nakonec jsem zustala u tohohle https://www.ruscona.cz/tekutiny-na-nehty/olejicek-na-nehty-a-nehtovou-kuzicku-unisex/ od Ruscony. Mazu si jim nehty skoro kazdy vecer pred spanim a prijde mi, ze jsou ted pevnejsi a kuzicka kolem nehtu uz neni tak vysusena. Neni to zazrak pres noc, ale kdyz se pouziva pravidelne, tak je podle me ten rozdil opravdu videt.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné