Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 28. března 2023, svátek má Soňa, zítra Taťána
Vyhledávání

Diskuse - Posilovací stroje na doma

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Posilovací stroje na doma - diskuze na toto téma
Doporučíte mi někdo s výběrem dobrých posilovacích strojů na doma? Jak vybrat kvalitu? Víte?

Markéta | 11.2.2023 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilovací stroje na doma
Co by jste třeba tak chtěla vybírat? Já jsem s manželem koupila domů rotoped, běhací pás a pak i nějaké drobnější věci na cvičení. Co by u vás mělo tvořit základ?

Odpověď
Jana | 15.2.2023 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Posilovací stroje na doma
Za kolik? Docela by mě zajímalo, za kolik se tak dá vybrat kvalitní rotoped a hlavně tedy i kde se dá koupit?

Odpověď
Danča | 15.2.2023 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Posilovací stroje na doma
Cena vykon jde podle mě ruku v ruce. Pokud je místo, není nad domácí cvičení S přitelem jsme si domu poridili rotoped na fithamu a myslim, ze celkem slušny i za dobrou cenu. Ale predevším jezdime v klidu doma a muzu u toho sleovat i serily. :D

Odpověď
Markéta | 21.2.2023 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele já jsem se tím zabývala docela dlouho a vybrala jsem nakonec rotoped https://www.fitham.cz/trinfit-vivo-b500i Má asi všechno co tak doma potřebuješ k dobrému cvičení a hlavně něco unese, což si myslím že je taky důležité.

Odpověď
Míša | 15.2.2023 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilovací stroje na doma
Ahoj,já jsem začala cvičit po Novém roce.Začala jsem chodit do fitka což mě moc nenaplňuje.Raději bych si koupila nějaký stroj domů.Máte s tím zkušenosti.Poradíte mi?

Odpověď
Vanesa | 18.2.2023 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Posilovací stroje na doma
Já tě úplně chápu.Chodím do fitka už delší dobu,ale uvažuji,že tam přestanu chodit.Je tam strašně moc lidí a také se to hodně zdražilo.Také jsem si koupila domů běhací pás a tak budu už jenom cvičit doma.

Odpověď
Míša | 22.2.2023 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A co máš doma za ten pás?Máš už třeba dražší a lepší stroj a nebo obyčejný běhací pás?

Odpověď
Vanesa | 28.2.2023 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Posilovací stroje na doma
Samozřejmě jsem si koupila už lepší běhací pás,který mi snad vydrží už na pořád.Sice stál skoro 40tis. ale je to česká kvalita.Však se mrkni na odkaz https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t800i-sport

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné