Posilovací stroje na doma - diskuze na toto téma |
Doporučíte mi někdo s výběrem dobrých posilovacích strojů na doma? Jak vybrat kvalitu? Víte? Markéta | 11.2.2023 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posilovací stroje na domaCo by jste třeba tak chtěla vybírat? Já jsem s manželem koupila domů rotoped, běhací pás a pak i nějaké drobnější věci na cvičení. Co by u vás mělo tvořit základ? Odpověď Jana | 15.2.2023 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posilovací stroje na domaZa kolik? Docela by mě zajímalo, za kolik se tak dá vybrat kvalitní rotoped a hlavně tedy i kde se dá koupit? Odpověď Danča | 15.2.2023 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posilovací stroje na domaCena vykon jde podle mě ruku v ruce. Pokud je místo, není nad domácí cvičení S přitelem jsme si domu poridili rotoped na fithamu a myslim, ze celkem slušny i za dobrou cenu. Ale predevším jezdime v klidu doma a muzu u toho sleovat i serily. :D Odpověď Markéta | 21.2.2023 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posilovací stroje na domaHele já jsem se tím zabývala docela dlouho a vybrala jsem nakonec rotoped https://www.fitham.cz/trinfit-vivo-b500i Má asi všechno co tak doma potřebuješ k dobrému cvičení a hlavně něco unese, což si myslím že je taky důležité. Odpověď Míša | 15.2.2023 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posilovací stroje na domaAhoj,já jsem začala cvičit po Novém roce.Začala jsem chodit do fitka což mě moc nenaplňuje.Raději bych si koupila nějaký stroj domů.Máte s tím zkušenosti.Poradíte mi? Odpověď Vanesa | 18.2.2023 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posilovací stroje na domaJá tě úplně chápu.Chodím do fitka už delší dobu,ale uvažuji,že tam přestanu chodit.Je tam strašně moc lidí a také se to hodně zdražilo.Také jsem si koupila domů běhací pás a tak budu už jenom cvičit doma. Odpověď Míša | 22.2.2023 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posilovací stroje na domaA co máš doma za ten pás?Máš už třeba dražší a lepší stroj a nebo obyčejný běhací pás? Odpověď Vanesa | 28.2.2023 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Posilovací stroje na domaSamozřejmě jsem si koupila už lepší běhací pás,který mi snad vydrží už na pořád.Sice stál skoro 40tis. ale je to česká kvalita.Však se mrkni na odkaz https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t800i-sport Odpověď |