| Rychlá a zdravá svačinka do práce i na cesty - diskuze na toto téma |
Jaká je podle vás nejlepší rychlá a zdravá svačinka s sebou práce a na cesty? Něco co dýl vydrží třeba v kabelce a zároveň to dokáže vždy rychle dodat energii? Karla | 12.2.2023 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rychlá a zdravá svačinka do práce i na cestyTaké jsem hledala něco, co bych mohla nosit pořád u sebe a měla tak rychlou energii kdykoliv potřebuji. Narazila jsem na křupavé tyčinky, které mají spoustu proteinu a díky tomu mají velkou výživovou hodnotu. V podstatě se ale taky dá říct, že je to super pochoutka, takže jsem přestala mlsat brambůrky a raději si dám něco zdravého a výživného. Odpověď Lucie | 16.2.2023 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rychlá a zdravá svačinka do práce i na cestyMůžu se zeptat, jaké křupavé tyčinky prosím myslíte? Na co bych se teda měla mrknout prosím? Odpověď Karla | 22.2.2023 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rychlá a zdravá svačinka do práce i na cestyMůžete je sama vyzkoušet. Objednávám si křupavé a výživné tyčinky od https://www.loskrupos.cz/ Za mě prostě perfektní, jsou opravdu dobré. Jsem nadšená z té vyvážené chuti, je to i taková dobrá pochutina. Odpověď |