| Snídaně pro malé děti - diskuze na toto téma |
Dobrý den, napíšete co mají Vaše malé děti nejraději k snídani? Dáváte kaše nebo jogurty? Co děti dobře zasytí? Tamara | 9.2.2023 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snídaně pro malé dětiZdravím, moje dcerka si teď zamilovala Bobíka s rohlíkem. Tato kombinace jí fakt jede a dobře ji to zasytí skoro na celé dopoledne. Odpověď Klára | 12.2.2023 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Snídaně pro malé dětiMoje děti taky Bobíka milují a na snídani je ideální - zasytí a dítko dostane zdravou a kvalitní snídani. Odpověď Monika | 19.2.2023 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Snídaně pro malé dětiHolky, myslíte, že bych Bobíka mohla dát už dcerce ve věku 1 roku? Je i pro takto malé děti? Odpověď Klára | 21.2.2023 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Snídaně pro malé dětiUrčitě ano, Bobík je bez konzervantů, barviv a bez éček https://www.bobik.cz/ Odpověď Marika | 16.2.2023 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snídaně pro malé dětimy dáváme co dům dá, nějak nemáme vyhraněný tip snídaní. Já hodně dbát na pitný režim, hodně si děti oblíbily medvídky lipoo.cz, takže opravdu vypijí dostatek tekutin a to je pro mě velice důležité Odpověď |