Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Menopouza

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Menopouza - diskuze na toto téma
Berete nebo braly jste nějaké vitamíny nebo doplňky během menopauzy ?

Michala | 17.3.2018 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Menopouza
Připojuji se k dotazu, protože by mě to taky zajímalo jestli je potřeba něco zobat .. přece jenom to potká každou z nás ...

Odpověď
Iva | 30.3.2018 02:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Menopouza
Během i po menopauze je potřeba doplňovat zejména vitamín D především kvůli kostem a svalům,což moc žen nedělá .. pakto dojde do takové fáze, že se léčí s osteoporózou apod...

Odpověď
Michala | 5.4.2018 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Menopouza
Ty máš Ivo něco vyzkoušeného ? A osteoporóza je prosím tě co ?

Odpověď
Soňa | 6.4.2018 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Menopouza
Moje mamka bere vigantolvit, to je přípravek na doplnění vitamínu D www.vigantolvit.cz

Odpověď
Iva | 18.4.2018 15:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak píše Soňa, dobrý je na tohle vigantolvit a osteoporóza je to, že se odvápňují kosti a dochází k jejich lámavosti apod, k čemuž dojde nedostatkem vitamínu D.

Odpověď
Soňa | 21.7.2018 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Menopouza
A konzultovali jste jeho užívání s doktorem nebo není potřeba ?

Odpověď
Klary | 2.10.2018 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moje mamka také užívala Vigantolvit v průběhu menopauzy a užívá ho i po ní.Byla hodně unavená a vyčerpaná. Užívá ho na doporučení lékaře.

Odpověď
Radka1 | 6.10.2018 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A vážně jí to pomohlo?? Zvažuji jestli neřeknu i mé mamce, aby si něco takového koupila. Kde jste ten doplněk stravy koupila? nebo kde je více informaci?

Odpověď
LenkaA | 9.10.2018 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
I mé mamce pomohl. Více informací a případně i objednat můžete zde www.vigantolvit.cz/ .

Odpověď
Anna | 25.7.2018 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Menopouza
Soni babička ten doplněk bere taky a vychvaluje ho do nebe,je sním moc spokojená

Odpověď
Janka | 23.9.2018 14:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je to užívání vigantolvitu nějak pak pocítit nebo ne ?

Odpověď
Anna | 13.10.2018 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty osobně to nějak moc pocitově podle mě nepocítíš ale tělo ano, zejména teda kosti

Odpověď
Janka | 30.10.2018 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A nevyjde to nastejno když člověk zařadí do jídelníčku vajíčka, ryby a potraviny co obsahují déčko ?

Odpověď
Tomaštíková | 3.12.2018 03:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Menopouza
Děkuji za doporučení na vigantolvit.Zrovna si procházím menopauzou a vitamín D doplnit potřebuji

Odpověď
Jana | 23.12.2018 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Menopouza
Tak ono taky není od věci ho brát celoročně bez ohledu na to jestli má žena menopauzu nebo ne protože vitamín d tělo potřebuje tělo i před touto změnou

Odpověď
Kikina | 1.1.2019 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Menopouza
Naprosto souhlasím, vitamín D tělo potřebuje. Také ho doplňuji celoročně. Vigantolvit mě zaujal už jen proto že je od stejné společnosti jako Vigantol pro miminka, takže sem po něm sáhla hned jak mi o něm paní v lékárně řekla

Odpověď
Aneta | 9.3.2019 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak on by se měl vitamín D doplňovat ne jenom v průběhu mmenopauzy, ale celkově přes rok, záleží jak na tom kdo zdravotně je.

Odpověď
Pavlátová | 9.4.2024 09:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Menopouza
Já řeším hlavně návaly horka a pocení v noci. Myslíte že na to může ten vitamín D pomoct? Prý jsou na tohle dobré bylinky, které obsahují fytoestrogeny. Máte s takovými zkušenost? Nebo s čímkoliv co pomohlo na projevy menopauzy. Teprve to u mě začíná a bojím se, že to bude ještě horší a náročnější.

Odpověď
luf | 19.6.2024 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
fytoestrogeny jsou na tohle nejlepsi jak pišeš. na navaly, poceni, spatny nalady a tak. zkus se podivat na bylinkovej komplex womeno. beru to už dlouho a jsou tam všechy hlavni bylinky ktery maji fytoestrogeny. i ten vitamí d o kterým pišeš ale ten nevim jak moc duležitej je.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné