Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Akné v dospělosti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Akné v dospělosti - diskuze na toto téma
Dobrý večer, nemáte někdo zkušenost s akné v dospělosti? Co Vám na to zafungovalo? Mám pocit, že jsem zkoušela snad veškerou kosmetiku i doplňky stravy na trhu, ale zatím vše bez efektu.

Jitka | 18.2.2023 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné v dospělosti
Já jsem to měla podobně - zkoušela jsem snad všechno, co je na trhu, ale nakonec mi zafungoval kolagen. Ten ho piju každé ráno skoro 2 měsíce a od akné mám klid, navíc je i moc dobrý, už to mám jako ranní rituál.

Odpověď
Simona | 20.2.2023 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akné v dospělosti
Moc děkuji za Váš komentář a doporučení na kolagen, určitě ho ráda zkusím. Napsala byste mi ještě, jaký kolagen konkrétně kupujete?

Odpověď
Jitka | 22.2.2023 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Akné v dospělosti
Kupuju tento prémiový Orcacollagen https://www.orcacollagen.cz/ Obsahuje hodně doplňkových látek - např. vit. C, kyselinu hyaluronovou, zinek, biotin … Navíc když si zřídíte členství - máte záruku nejnižší ceny na trhu za kolagen, objednávka se automaticky generuje a balíček Vám pak už jen přijde domů.

Odpověď
Simona | 27.2.2023 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Akné v dospělosti
Holky, Orcacollagen si objednám, akné mě trápí i teď ve 30 letech - navíc je za super cenu a s dopravou zdarma, když se zaregistrujete do jejich věrnostního programu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné