| Akné v dospělosti - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, nemáte někdo zkušenost s akné v dospělosti? Co Vám na to zafungovalo? Mám pocit, že jsem zkoušela snad veškerou kosmetiku i doplňky stravy na trhu, ale zatím vše bez efektu. Jitka | 18.2.2023 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Akné v dospělostiJá jsem to měla podobně - zkoušela jsem snad všechno, co je na trhu, ale nakonec mi zafungoval kolagen. Ten ho piju každé ráno skoro 2 měsíce a od akné mám klid, navíc je i moc dobrý, už to mám jako ranní rituál. Odpověď Simona | 20.2.2023 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Akné v dospělostiMoc děkuji za Váš komentář a doporučení na kolagen, určitě ho ráda zkusím. Napsala byste mi ještě, jaký kolagen konkrétně kupujete? Odpověď Jitka | 22.2.2023 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Akné v dospělostiKupuju tento prémiový Orcacollagen https://www.orcacollagen.cz/ Obsahuje hodně doplňkových látek - např. vit. C, kyselinu hyaluronovou, zinek, biotin … Navíc když si zřídíte členství - máte záruku nejnižší ceny na trhu za kolagen, objednávka se automaticky generuje a balíček Vám pak už jen přijde domů. Odpověď Simona | 27.2.2023 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Akné v dospělostiHolky, Orcacollagen si objednám, akné mě trápí i teď ve 30 letech - navíc je za super cenu a s dopravou zdarma, když se zaregistrujete do jejich věrnostního programu. Odpověď |