Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Zdravá snídaně pro malé děti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zdravá snídaně pro malé děti - diskuze na toto téma
Zdravím všechny, poradíte dobrou a zdravou snídani pro roční děti? Jakou snídani dětem chystáte?

Barbora | 18.2.2023 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá snídaně pro malé děti
Výborný je smetanový krém Bobík s rohlíkem, to mojí dcerce teď nejvíc chutná, má taky rok.

Odpověď
Jarka | 21.2.2023 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zdravá snídaně pro malé děti
Bobík je super na snídani a hlavně děti zasytí. Syn je prvňáček a taky ho snídá, pak nemá ve škole takový hlad než bude oběd.

Odpověď
Klára | 24.2.2023 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zdravá snídaně pro malé děti
Zdravím, tady je teď Bobík za dobrou cenu https://www.rohlik.cz/1408780-bobik-maxi-smetanovy-krem-s-vanilkovou-prichuti

Odpověď
Vlasta | 22.2.2023 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá snídaně pro malé děti
Já se dětem snažím připravovat nějaké moc zdravé jídlo. To se ale ne vždy povede. Někdy je to prostě ovesná kaše anebo nějaké křupavé celozrnné pečivo. Musím se také dívat na cenu. Od té doby co jsme udělali rekonstrukci kuchyně a pořídili nové nádobí, tak peněz moc není.

Odpověď
Eva | 27.2.2023 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zdravá snídaně pro malé děti
A kde jste brali nádobí jestli se můžu zeptat? Protože my dostali poukaz na zgastro .cz v hodnotě asi tři tisíce korun, tak vůbec nevím co mám objednávat. My máme téměř novou kuchyni a tak je mi líto ten poukaz nechat propadnout.

Odpověď
Vlasta | 27.2.2023 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zdravá snídaně pro malé děti
Jo tak to máte dobré když vy naopak nevíte co si vybírat. Já nebudu hodnotit ten obchod protože my si nádobí bereme od známých kteří mají takový malý obchůdek, to by asi nebylo z mé strany dostatečně objektivní, že?

Odpověď
Eva | 27.2.2023 09:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zdravá snídaně pro malé děti
Jako určitě bych byla ráda za jakoukoliv radu. Já třeba přemýšlím že si koupím nějaký větší titanový pekáč a nebo třeba pánev wok nebo jak se to píše a udělám někdy manželovi na oběd a nebo večeři jak přijde z roboty nějakou domácí čínu a nebo asijské nudle. To on má rád a moc.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné