| Neplodnost - diskuze na toto téma |
Ahoj, řešil tu někdo z vás léčbu neplodsnoti? Zajímá mě klinika na které jste byli.. Olga | 21.2.2023 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | NeplodnostSestra tohle řešila a byla na klinice ve Zlíně, opravdu jí tam pomohli :-) Odpověď Bára | 22.2.2023 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NeplodnostFakt?Tak to je bezva, mužu vědět co je to přesně za kliniku prosím :-) Odpověď Olga | 23.2.2023 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: NeplodnostJasně, je to tady tato ve Zlíně:-) https://www.ivf-zlin.cz/ a je opravdu bezvadná, určitě ji zvaž:-) Odpověď Bára | 24.2.2023 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: NeplodnostO téhle klinice jsem už něco zaslechla.. A zdá se být opravdu dobrá ..Takže sestře tam pomohli teda? Jsem z toho celkem dost ve stresu, jak a co bude.. Odpověď Olga | 25.2.2023 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: NeplodnostAno pomohli, hlavně bud v klidu, oni jsou tam super.. Měla opravdu super zkušenosti s nimi tam .. S doktory apod.. Udělají vám řadu testů po kterých vyhodnotí jaká bude vhodná léčba apod, všechno s tebou proberou a vysvětlí, vůbec se toho neboj :-) Odpověď Bá | 26.2.2023 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: NeplodnostTak to moc děkuju, trochu jsi mě uklidnila :-) Zvážím to :-) Odpověď Monika | 27.2.2023 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | NeplodnostSkvělá klinika, vyhlášená je IVF Zlín, má opravdu samé dobré doporučení. Sama jsem tam byla s manželem před několika lety, a jsem ráda že jsme šli zrovna tam.. protože nám tam opravdu pomohli :) Odpověď Hana | 18.3.2026 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | NeplodnostSnažíme se o miminko a chtěla jsem mít lepší přehled o cyklu. https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-cerna/ sledují menstruační cyklus i odhad ovulace, takže přesně vím, kdy jsou plodné dny. Hodinky zároveň monitorují spánek a pohyb, což mě motivuje k lepšímu režimu. AI hlasový asistent je spíš doplňková funkce, ale občas ho využívám pro rychlé připomenutí nebo dotaz. Přehledná aplikace umožňuje sledovat data z několika měsíců zpětně, což je velmi praktické. Odpověď |