| Rekonstrukce staré koupelny - zkušenost - diskuze na toto téma |
Chci se pustit do rekonstrukce koupelny a hlavně kompletně vyměnit vybavení. Můžete mi někdo poradit, dle čeho bych tak měla vybírat novou vanu, umyvadlo a sprchu?
Radka | 22.2.2023 01:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekonstrukce staré koupelny - zkušenostZáleží jakou máte představu, já jsem chtěla, aby to bylo pěkné designově, ale hlavně taky aby to bylo kvalitní z hlediska použitého materiálu. Proto jsem s manželem vybrala vybavení do koupelny ze 100 % recyklovatelné smaltované oceli, která je velmi odolná. Také máme vše koupené od výrobce, který na své výrobky dává záruku 30 let.
Odpověď Eva | 25.2.2023 10:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekonstrukce staré koupelny - zkušenostTak asi takovou představu mám, tak jistě chci aby to dobře vypadalo. Ale hlavní pro mě je kvalita a aby to dlouho vydrželo. Můžete mi poradit, kam se podívat?
Odpověď Radka | 26.2.2023 00:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rekonstrukce staré koupelny - zkušenostMáme vybavení od výrobce Kaldewei. Podívejte se třeba na tuhle krásnou vanu, kterou jsem si domů vybrala https://www.kaldewei.cz/vyrobky/koupaci-vany/detail/product/classic-duo/ má odpad uprostřed, takže je super na koupání ve dvou. Smaltovaná ocel má velmi dobrou vlastnost, že dobře drží teplo, takže vám vana jen tak brzo nevychladne.
Odpověď |