Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí - diskuze na toto téma
Holky, tak nějak ze zdravotních důvodů potřebuju shodit. A bohužel ne málo... Opravdu potřebuji dát dolů tak 15 kilo. I doktor už na to upozorňuje... Tak jsem se chtěla zeptat... Uvažuju o proteinové dietě. Mát s nějakou zkušenosti? Jaká se vám osvědčila?

Radka | 27.2.2023 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Dieta nikdy není trvalý řešení. Je potřeba celkově změnit životní styl, začít zdravě a pravidelně jíst a cvičit. Já jsem se svojí váhou bojovala dlouho a jednoho dne jsem si řekla už dost, že prostě všechno od základu změním, takže chodím pravidelně do fitka, změnila jsem jídelníček a mám svých vysněných 60 kg už několik let ;) kdo jste z Brna vřele doporučuju zajít Zone4you do konce měsíce budete mít k členství 10 tréninků s trenérem zdarma, podle mě do začátku naprosto skvělý ;)

Odpověď
Katka | 28.2.2023 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Proč ně. Mám kamarádku, která řešila dost podobný problém, tak si koupila balíčky od ketofit diety jestli si to dobře pamatuju a zhubla na ní fakt dost a vypadá moc dobře a hlavně i zdravotně je na tom mnohem lépe.

Odpověď
Ani | 28.2.2023 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
Z mý zkušenosti se po držení diety váha vždycky vrátí, každý vám řekne jestli chcete opravdu zdravě zhubnout chce to pravidelný pohyb a zdravou vyváženou stravu, žádný hladovění.

Odpověď
Dityna | 10.3.2023 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Souhlasím s Ani, dřív jsem taky zkoušela všemožné diety a nejen že jsem se necítila dobře, ale váhu jsem si neudržela. Teď chodím druhým rokem v Brně pravidelně do fitka a mám ze sebe skvělý pocit, mám hodně energie, lepší náladu a svoji ideální váhu :-)

Odpověď
Miška | 14.3.2023 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A kam prosím tě v Brně chodíš? Chtěla bych začít tak ať vím, kde to stojí za to :)

Odpověď
Dityna | 18.3.2023 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí
Já chodím do https://zone4you.cz/. Jako člen můžu využívat wellness, solárko, chodím na skupinový lekce i sama do posilky. Když potřebuju tak mi i dítě pohlídají. K ročnímu členství teď dostaneš ještě jeden měsíc navíc zdarma :)

Odpověď
Miška | 23.3.2023 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hubnutí
To zní suprově, moc děkuju za odpověď. Koukám na jejich stránky a vypadá to fakt skvěle takže to určitě zkusím :)

Odpověď
Dityna | 27.3.2023 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Ráda jsem poradila, já jsem hrozně ráda že jsem je objevila protože mi to opravdu chybělo :)

Odpověď
Miška | 27.3.2023 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Moc děkuju, už jsem se tam zapsala i s kamarádkou a dostali jsme dokonce měsíc členství zdarma. Opravdu si to tam užíváme, vždycky se tam těším a konečně mám ze sebe dobrý pocit :)

Odpověď
Eliška | 29.3.2023 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Já jsem dala na radu kaamrádky a zkusila si objednat dietní plán od ketodiet.cz.. Vůbec jsem tomu nevěřila.. Ale po prvním kroku jsem se cítila dost dobře:-) začala jsem na svém těle opravdu pociťovat změny a to mě motivovalo dál vydržet :-)Není to žádná drastická dieta, naopak vždycky jsem se na další jídlo těšila :-) pak jsem přidala i více pohybu a jde to vlastně samo :-) :-)

Odpověď
Ninuška | 24.4.2023 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Slyšela jsem že jsou nějaké doplňky na podporu spalování tuků, máte s tím někdo zkušenost? Ráda bych to zkusila, ale jedině něco co je pro tělo zdravé…

Odpověď
Raya | 23.5.2023 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já si kupuju spalovač Natural protein, je přírodní a opravdu hodně účinný. Navíc se díky němu cítím plná energie a nehoní mě vůbec chutě :-)

Odpověď
Jana | 14.10.2024 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Po dlouhém snažení o hubnutí jsem objevila, že potřebuji něco, co mi pomůže udržet se na správné cestě. Pořídila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-2-cerna/ ve stříbrné barvě, které mi umožňují sledovat mé denní aktivity. Sledují kroky, tep a spálené kalorie, a všechny tyto informace se přenášejí do aplikace, kde vidím svůj pokrok. Díky tomu mám pocit, že jsem v hubnutí konečně našla správný směr a motivaci k dosažení svých cílů.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné