Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Suché vlasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Suché vlasy - diskuze na toto téma
Ahoj holky, achjo... mám děsně suché vlasy... Už jsem zkusila kde co... Olejíčky, tinkruty, balzámy... Jako jo, pomohly, ale jen na chvíli... do dalšího umytí vlasů byly zase suchý. Je nějaká dlouhodobá pomoc?

Anitka | 24.3.2023 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché vlasy
Ahojky, přidávám se k dotazu zakladatelky, mám docela suché vlasy, vyzkoušela jsem spoustu masek, olejíčků, šampónů,zábalů, ale efekt byl minimální. Budu ráda za Vaše reakce :-)

Odpověď
Lenka | 30.3.2023 16:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Suché vlasy
Možná by bylo dobré zjistit příčinu z čeho máš vlasy tak suché zda si odbarvuješ nebo máš špatně zvolenou vlasovou kosmetiku.

Odpověď
Anitka | 5.4.2023 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Suché vlasy
Mám celkově sušší vlasy i pokožku a k tomu je mám ještě melírované. Ale myslela jsem si, že by mi mohla třeba nějaká vhodná kosmetika dát vlasy do pořádku.

Odpověď
Lenka | 6.4.2023 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Suché vlasy
Já mám třeba vyzkoušenou vlasovou kosmetiku od Tomas Arsov a musím říct, že po žádném šampónu jsem ty vlasy neměla lepší. Tím, že si vlasy barvím na blond, tak jsem je měla hodně vysušené, ale co používám produkty od T.A., tak je mám hladké, pevné a hlavně se mi dobře rozčesávají. Prvně jsem si koupila tuto sadu https://shop.tomasarsov.cz/tomas-arsov-architekt-pro-chemicky-ci-mechanicky-poskozene-vlasy/ a teď už jen dokupuji co potřebuji :-).

Odpověď
Korálovka | 22.5.2023 16:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Suché vlasy
Také používám jeho kosmetiku na vlasy. Byla jsem tenkrát přímo u něj v salónu, tam se mi teda moc hezky o vlasy postarali i mě poradily jakou řadu bych měla používat. Na webu je super, že tam je spousta videi, jak se správně o vlasy starat.

Odpověď
Simča | 24.4.2023 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché vlasy
Já mám po letech odbarvování vlasy tak zničené že mi na to nepomáhá nic, jsem z toho nešťastná protože ani když už jsem si přes rok vlasy nebarvila a používám výživné šampony a kondicionéry vlasy se mi to pořádku nedaly :(

Odpověď
Anita | 25.4.2023 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Suché vlasy
Vím přesně co myslíš, ať si dám na vlasy cokoliv tak to jakoby vůbec nevstřebají mám strach že jsem si je už nadobro zničila :(

Odpověď
Radka | 4.7.2025 14:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché vlasy
V poslední době jsem si všimla, že moje vlasy začaly rychleji plihnout a úplně ztrácely objem už pár hodin po umytí. Hledala jsem něco, co by je nadzvedlo, ale nezatížilo. Vyzkoušela jsem šampon Aloxxi Bombshell https://eshop.aloxxi.cz/aloxxi-pece/bombshell-objemovy-sampon-236ml/ a hned po prvním mytí byl rozdíl cítit. Vlasy byly svěží, lehké a opravdu nadýchanější. Navíc krásně voní a nemám po něm svědivou pokožku, což se mi u jiných šamponů často stávalo. Používám ho teď pravidelně a konečně mám pocit, že moje jemné vlasy mají objem, aniž by působily přesušeně. Opravdu povedený produkt.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné