| Vybavení do nové kuchyně - diskuze na toto téma |
Poradíte mi prosím, kde sehnat a koupit vybavení do nové kuchyně? Podle čeho ho vybírat? Když chci koupit kvalitní? Mirka | 25.2.2023 12:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení do nové kuchyněNevím z toho teda, co přesně hledáte? Já jsem vybírala před vánocemi nové nože do kuchyně a dalo mi to docela zabrat než jsem vybrala fakt kvalitní nože, které jsem na konec koupila a jsem s nimi maximálně pokojení. Podařilo se mi je totiž sehnat z fakt kvalitního materiálu. Dobře se mi s nimi pracuje. Odpověď Libor | 26.2.2023 18:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vybavení do nové kuchyněNakupuji nože do kuchyní do 4 restaurací, které máme po více koutech republiky. Za ty roky co to řeším jsem už vyzkoušel hodně nádobí, nožů a přístrojů a člověk se samozřejmě snaží kupovat to s čím se lidem dělá dobře, ale také to co vám déle vydrží. Proto teď už nože beru jen od https://www.dellinger.cz/cs/ Hlavně nože z damaškové oceli s kvalitní rukojetí, které vydrží dlouho ostré. Mám od nich i brusné kameny, takže se nám nože daří držet pořád ostré a nemusíme je třeba někde složitě posílat na broušení. Odpověď Tereza | 28.2.2023 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení do nové kuchyněNo jestli jde o spotřebiče, tak doporučuju oravu. Mám toho od nich dost a jsem moc spokojená. Odpověď |