| Sportovní kamera - diskuze na toto téma |
Najde se tu nějaká nadšená sportovkyně jako já a mohla by mi pomoct s výběrem outdoorové kamery ? :) Ivka | 5.4.2018 08:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sportovní kameraA šlo by to nějak blíže specifikovat jaké máš požadavky ? Jakoé by měla mít rozlišení, do jaké se chceš vlézt ceny a má být popřípadě i voděodolná ? Odpověď Míša | 17.4.2018 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sportovní kameraTak rozlišení by měla mít samozřejmě co nejlepší a a cenově nejsem nějak limitovaná. je mi jasné, že když půjde o něco kvalitního, tak to taky bude něco stát. Potřebuju na dovču fakt dělo, protože chci pořídit výborné snímky. Odpověď Ivka | 28.4.2018 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sportovní kameraTak to tě odkážu na tady ten eshop www.spyexpert.cz, protože celkově na kamerové vybavení jsou špičky a mají velice kvalitní vybavení. Sama od nich zařízení mám plus chlap má od nich potápěčské brýle s kamerou a to je pecka ! :) Odpověď Míša | 10.5.2018 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sportovní kameraDěkuju moc za doporučení. Jaký tip přesně máš ? O spyexpertu už jsem slyšela, ale neznám právě nikoho, kdo by měl s jejich zařízením zkušenost. Odpověď Ivka | 22.5.2018 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sportovní kameraChlap má tady tu srandu a je to fakt boží a ty záběry jsou teda taky pecka :) www.spyexpert.cz/skryte-minikamery/71-potapecske-bryle-s-kamerou-snorchl-zdarma.html Odpověď Míša | 27.5.2018 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sportovní kameraTak to jsem mvůbec nevěděla, že se přímo něco takového dělá :O. Tak to je paráda, ukážu to chlapovi a uvidím co mi na to řekne. Odpověď Kamila45 | 30.8.2018 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sportovní kameraAhoj, pokud chceš opravdu dobrou kameru, tak doporučuji značku GoPro, tam nemůžeš šlápnout vedle. Jsou sice o něco dražší, ale ta kvalita a funkce jsou úplně někde jinde. Já si ji kupovala, když jsme jeli letos na jaře do Alp lyžovat. Tehdy jsem si na ni brala Smart půjčku a měla jsem dost dobře rozvržené splátky. Více informací najdeš třeba na https://www.letakomat.cz/finance/smart-pujcka . Odpověď Janča | 1.3.2020 04:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sportovní kameraJj taky jsme si museli brát, ale vyhrál tento web https://www.ferovepujcky.cz/prvni-pujcka-zdarma , je dost podobný tomu tvojemu, ale teda na tomto jsem si našla mnohem pohodlněji Odpověď Lenka | 2.11.2020 11:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sportovní kameraMáte zkušenosti se skrytou kamerou, kterou bych mohla nainstalovat do bytu prosím? Odpověď Kamil | 6.11.2020 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sportovní kameraNemusíte si kupovat kameru jako takovou, ale můžete si pořídit nějakou věc běžnou do domácnosti, která obsahuje kameru. Příkladem mohou být například nástěnné hodiny, které obsahují skrytou kameru... Odpověď Lenka | 10.11.2020 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sportovní kameraKde se to prodává? taková kamera? to potom vůbec na tom zařízení není poznat, že to nahrává? nesvítí na tom něco třeba? Odpověď Kamil | 12.11.2020 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sportovní kameraNení, je to na to přímo dělané jako špionážní technika. Na výběr je toho opravdu hodně, skrytá kamera se může skrývat v čemkoliv. Podívejte se do internetového obchodu www.1obchod.com Odpověď JarmilaK | 31.8.2021 08:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sportovní kameraMrkněte sem https://www.spyexpert.cz/38-sportovni-kamery Odpověď Aneta | 15.10.2021 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sportovní kameraJsou ty kamery kvalitní ? Přítel by si přál sportovní kameru, ale je poměrně náročný, takže bych mu chtěla pořídit něco lepšího. Odpověď JarmilaK | 18.10.2021 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sportovní kameraJsou kvalitní. Máme od nich komplet zabezpečený dům i kancelář a jsme spokojení. Pokud si třeba nebudeš vědět rady, tak doporučuju jim zavolat a oni tě nasměrují. Odpověď Aneta | 21.10.2021 13:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sportovní kameraJeště, že jsem na tebe dala a radši si tam zavolala, popsala jsem co všechno od kamery přítel očekává a doporučil mi úplně něco jiného než jsem měla původně v plánu kupovat :) Odpověď JarmilaK | 25.10.2021 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Sportovní kameraTak ono není od věci se informovat, protože přece jenom by o tom prodejce měl něco vědět a tady jsou zkušení a ty znalosti mají. Odpověď |