Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Kouření elektronické cigarety a vaše zkušenost

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kouření elektronické cigarety a vaše zkušenost - diskuze na toto téma
Zajímalo by mě, jak jste na tom s kouřením elektronických cigaret? Vyhovuje vám to oproti klasické verzi? Docela by mě zajímalo, jestli se vám někomu podařilo přejít z klasických cigaret na ty elektronické?

Michaela | 25.2.2023 17:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kouření elektronické cigarety a vaše zkušenost
Mně se to povedlo a ku podivu jsem s tím ani neměla problém :) celkově mě ta chuť uspokojuje.

Odpověď
Eva | 26.2.2023 17:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kouření elektronické cigarety a vaše zkušenost
Taky se mi podařilo přejít na elektronku. Tedy na zahřívaný tabák. Ten mi vyhovuje víc než klasické elektronické cigarety. To je teda moje zkušenost. Chce to vybrat kvalitní zařízení a můžete takhle přejít na tento způsob kouření.

Odpověď
Michaela | 27.2.2023 00:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kouření elektronické cigarety a vaše zkušenost
Můžu se prosím zeptat, kde jste si to koupila? Kam bych se prosím mohla podívat?

Odpověď
Eva | 28.2.2023 03:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kouření elektronické cigarety a vaše zkušenost
Hele mě se to podařilo koupit jenom za 500, takže vůbec žádná hrůza, to můžete v klidu taky vyzkoušet. Podívejte se na stránky obchodu, kde to prodávají https://www.vapoo.cz/zahrivany-tabak-glo-hyper-glo-neo/glo-hyper-x2/

Odpověď
Veronika | 19.11.2024 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kouření elektronické cigarety a vaše zkušenost
Já osobně jsem s elektronickými cigaretami začínala, když jsem se snažila omezit klasické kouření, a musím říct, že mi hodně pomohly. Nicméně jsem nedávno objevila nikotinové sáčky na https://www.nikotinsacky.cz/, které mě oslovily ještě víc. Nepotřebujete žádné zařízení, žádný kouř ani zápach, a přesto dostanete svou dávku nikotinu. Máte někdo zkušenosti s touto alternativou? Přemýšlím, že bych na ně přešla úplně. Vy jste na tom jak? :)

Odpověď
Jana | 5.8.2024 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kouření elektronické cigarety a vaše zkušenost
Ten přechod je náročný, je to něco jinýho a ne každýmu to stačí. Já jsem s tím problém neměla. Koupila jsem si elektronickou cigaretu tady https://www.enick.cz/ a přešla jsem na ni úplně v pohodě, ale manžel měl pořád takový pocit, že je nedokouřený, tak to ze začátku prokládal a pak si zvykl a už kouří taky jenom e-cigaretu :-) .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné