| Prodej bytu Brno - diskuze na toto téma |
Jak mám v Brně co nejrychleji prodat byt? Zvládnete mi poradit někdo prosím? Jak na to? Rychle a výhodně? Libor | 26.2.2023 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodej bytu BrnoHele ono asi nejjednodušší a i nejrychlejší cesta je prodej přes realitní kancelář. Oni prostě ví, kde zainzerovat a celkově jak postavit inzerát, aby dokázal zaujmout. Já jsem v Brně prodal hodně rychle a výhodně byt přes realitní kancelář. Odpověď Emil Karásek | 27.2.2023 00:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodej bytu BrnoBylo to ke konci minulého roku, kdy jsem řešil prodej bytu v Brně a stěhoval jsem se do Prahy za přítelkyní. Jelikož jsem chtěl prodej bytu vyřešit dřív, než z Brna odjedu, tak jsem to dal do realitní kanceláře. Ta si vlastně byt kompletně připravila na focení a myslím třetí den po naší schůzce už byl inzerát na internetu a hned začalo chodit několik zájemců. Díky realitce https://www.vysnenydum.cz/realitni-kancelar jsem měl rychle peníze na účtu a byt přepsaný na nového majitele. A moje starosti? Naprosto minimální. Odpověď |