| Svatební šaty Praha - diskuze na toto téma |
Prosím můžete mi poradit někdo, kam se zajít v Praze podívat po svatebních šatech? A jak dlouho předem před svatbou bych to tak měla začít řešit? Jakou máte prosím zkušenost? Veronika | 26.2.2023 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatební šaty PrahaTo asi záleží, jak dlouho budete šaty vybírat. Je ale pravda, že mě to celkem trvalo, než jsem se rozhodla. Vybrala jsem nakonec svatební šaty, ve kterých jsem byla jako princezna. Jak pohledově co vím od ostatních, ale i tak přesně jsem se cítila. Vydržela jsem v nich vlastně až do rána. Odpověď Blanka | 26.2.2023 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svatební šaty PrahaSe svědkyní jsem před svojí svatbou obešla hrozně moc svatebních salonů, ale nakonec jsem brala šaty od https://www.saty-svatebni.cz/ Mají tam totiž luxusní výběr a podle mě si tma musí vybrat každá. Bylo fajn, že mají spoustu velikostí a hlavně je tam paní, které v podstatě hned věděla, jakou potřebuji velikost a více méně trefila i můj styl. Brala jsem tam šaty i pro družičku a svědkyně si u nich taky vybrala. Odpověď Gábina | 20.5.2024 05:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatební šaty PrahaAhoj, taky bydlíme v Praze, a když jsem si chtěla jít vybrat svatební šaty, tak jsem myslela, že to přece nemůže být problém, když je tady tolik svatebních salónů, ale v žádném jsem si nemohla vybrat. Všechny šaty byly takové moc honosné a přeplácané, takže jsem si prostě nevybrala žádné. Vybrala jsem si až v Jaroměři, kde bydlí rodiče. Mamka mi ukázala tento svatební salón www.pujcovna-renata.cz/svatebni-salon/ a tam se mi líbily snad všechny šaty :-D . Odpověď Renata | 12.8.2024 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatební šaty PrahaAhojky, poradím ti :) Není to salon přímo v Praze, ale kousek od, v Benešově :) Tam je skvělý Svatební salon TYANO. Mají nádherný výběr šatů a jejich personál je velmi ochotný a profesionální. Nabízejí i šití šatů na míru, což je skvělé, pokud máš specifickou představu nebo potřebuješ něco upravit. Co se týče toho, kdy začít s výběrem šatů, obecně se doporučuje začít hledat alespoň 6 až 9 měsíců před svatbou. To ti dá dostatek času na výběr, případné úpravy a zkoušky. Některé nevěsty to zvládnou i za kratší dobu, ale je lepší mít rezervu, aby ses vyhnula zbytečnému stresu. Věř mi, že vím, o čem mluvím :D Odpověď Radka | 3.11.2024 16:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svatební šaty PrahaAhoj! ???? Díky za tip na Svatební salon TYANO! Hned mě zaujal, když jsem se na něj koukala. Myšlenka šití na míru zní skvěle, to by mi mohlo pomoct s mými představami o šatech. Mám svatbu na léto, tak chci mít dost času na výběr. Jak to vidíš, je možné si domluvit schůzku už teď, tak dlouho před svatbou? A co ty, jaké šaty jsi tam měla? Ráda bych slyšela tvé doporučení! :) Odpověď Vanda | 1.11.2024 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatební šaty PrahaDobrý večer, holky, já jsem svatebky vybírala fakt dlouho a byla jsem ochotná jet i přes celou republiku :D Nakonec to nebylo potřeba, protože jsem si půjčila šaty na dálku a padly fakt skvěle. Navíc byly i za super cenu, mrkněte www.saty-rosulkova.cz/ryb-33 Odpověď |