Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí - diskuze na toto téma
Ahoj holky, mam dotaz... Jak hubnete? Cvičíte třeba doma? Pokud ano, jak se vám tato metoda hubnutí osvědčila? A máte doma třeba nějaký stroj?

Lenka | 26.2.2023 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Já cvičím doma nějaké cviky na bosu a jezdím na rotopedu. Nasadila jsem si i proteinovou dietu, tak doufám, že to půjde dolů.

Odpověď
Hana | 21.3.2023 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
No proteinová dieta je jaká? Jíš jen bílkoviny?

Odpověď
Lenka | 26.3.2023 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí
Já mám dietu www.ketofit.cz, která mi vyhovuje. Následně si budu kupovat i jejich produkty pro druhou fázi.

Odpověď
Naďa | 27.2.2023 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Já se u cvičení doma nikdy dlouho neudržela. Začala jsem proto chodit do fitka a jsem za to hrozně ráda, potkala jsem tam super lidi a moc si to užívám. Kdo jste z Brna tak rozhodně doporučuju fitness a wellness klub Zone4you. Když tam stihnete zajít do konce měsíce budete mít k členství ještě 10 tréninků s trenérem zdarma :)

Odpověď
Denisa | 28.2.2023 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zní to suprově, celkem jsi mě tím navnadila abych konečně začala :-)

Odpověď
Jarka | 28.2.2023 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Ahoj myslíte,že mi pomůže cvičení doma na nějakém stroji abych byla zase hubená?Už bych chtěla začít něco dělat,jelikož se chystám v létě k moři.

Odpověď
Simona | 1.3.2023 08:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Také jsem si nevěděla rady jak shodit přebytečná kila až jsem si koupila na radu kamarádky eliptický trenažér.Snažím se na něm cvičit skoro každý den a musím říct,že už mám hezky zpevněnou postavu.

Odpověď
Jarka | 2.3.2023 14:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí
A jaký sis třeba vybrala?Kdo ti pomáhal s tím výběrem?Ptám se na takové věci jelikož mě to zajímavý a vůbec takovým věcem nerozumím.

Odpověď
Simona | 5.3.2023 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hubnutí
Abych pravdu řekla tak mi stím výběrem pomáhal manžel a na konec jsem si koupila tady tento https://www.fitham.cz/trinfit-monta-c450i Jsem velice spokojená.Je to dobrej stroj.

Odpověď
Tonicka | 4.5.2023 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Tak to je super, že máš někoho, kdo ti s výběrem pomůže a poradí :) Já nikoho takovýho neměla :D Takže jsem byla opravdu hodně ráda, když jsem našla na to Fitham shopu jejich nákupního rádce. Ten mě nasměroval skvěle a mám doma stroj, co mi perfektně vyhovuje.

Odpověď
Monika | 15.2.2025 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Pořád jsem hledala důvod, proč mi hubnutí nikdy dlouho nevydrží. Myslela jsem, že je to stravou, ale nakonec jsem si uvědomila, že hlavní problém byla nepravidelnost v pohybu. Nedokázala jsem se donutit k tomu, abych byla aktivní každý den. Pak jsem objevila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ a všechno se změnilo. Díky těmto hodinkám mám neustále přehled o tom, kolik se hýbu, kolik kalorií spálím a jaký mám srdeční tep. Nejvíc mě ale baví GPS funkce, která mi umožňuje sledovat moje trasy při běhání. Konečně vidím svůj pokrok, a to mě motivuje jít dál! A protože mají krásný design s kovovým řemínkem, nosím je pořád – nejen na cvičení, ale i do práce nebo do města. Jsou to moje každodenní parťačky na cestě za lepší postavou!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné