| Filtrační konvice - diskuze na toto téma |
Ahoj, máte doma někdo filtrační konvici na pitnou vodu? Chtěla bych to vyzkoušet, ale nevím jakou vybrat, můžete doporučit?
Mája | 27.2.2023 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtrační konviceTak to se připojím k otázce, taky si chci nějakou koupit ale je toho tolik že opravdu nevím. Nejradši bych od nějakého našeho výrobce, těm dováženým věcem moc nevěřím..
Odpověď Nikola K. | 27.2.2023 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtrační konviceKoukněte se sem https://www.dionela.cz/filtracni-konvice-diona-max/c-115 jsou to ty nej filtrační konvice, s těma co se normálně prodávají se to nedá vůbec srovnávat.
Odpověď Mája | 27.2.2023 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Filtrační konviceTo vypadá výborně, líbí se mi moc že je skleněná a ne plastová a i podle toho co o té firmě čtu to vypadá slibně. Moc děkuju za doporučení.
Odpověď Nikola K. | 28.2.2023 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Filtrační konviceOni jsou na filtry nejlepší, je to navíc česká výroba a jejich filtry vyhrály i v dTestu, stejně jako i minulý model téhle konvice a tahle je ještě vylepšená.
Odpověď Mája | 28.2.2023 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Filtrační konviceTak už jsem jí objednala tak se těším až přijde, jsem na to opravdu zvědavá :)
Odpověď Eli | 28.2.2023 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Filtrační konviceA je voda z toho vhodná i pro kojence?
Odpověď Nikola K. | 1.3.2023 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Filtrační konviceMají konvice s různými filtry a je tam i taková co filtruje na vodu vhodnou pro kojence, když si to pořádně pročteš určitě vybereš ;)
Odpověď |