| Bolesti kloubů - diskuze na toto téma |
Potřebovala bych nějak řešit bolesti kloubů. Chodím pravidelně k doktorce, která už je teda starší, ale nedokáže mi pomoct. Je nějaký doplněk, který by vám pomohl?
Anna | 27.2.2023 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolesti kloubůDlouho jsem řešila problém s bolestí kloubů a pořád jsem se s tím tak nějak nemohla srovnat. Víte ale co mi nakonec pomohlo? Pomohlo mi, když jsem začala brát doplněk stravy na klouby, který obsahuje vše co klouby potřebují. Doporučil mi to vlastně ortoped a od té doby nemám s klouby žádný problém.
Odpověď Jana | 27.2.2023 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolesti kloubůCo vám teda pomohlo? Taky jste to mohla třeba napsat rovnou ne?
Odpověď Anna | 27.2.2023 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bolesti kloubůJo to jsem asi mohla no. Pomohla mi výživa na klouby https://www.enerex-vitaminy.cz/slachy-a-klouby/19-joint-rx-628557371802.html Upřímně jsem z ní nadšená, protože prostě mohu zase normálně fungovat a zdraví je podle mého názoru nejdůležitější. Odpověď |