Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Vitamíny na imunitu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vitamíny na imunitu - diskuze na toto téma
Pěkný den holky, chtěla bych se prosím zeptat na podporu imunity... Čím imunitu posilujete? Jako jasně, já vím, že zcela jistě vitamíny, ale zajímalo by mě, jaké vitamíny užíváte? Kde a hlavně podle čeho je vybíráte? A je nějaký, který se vám opravdu osvědčil?

Dana | 28.2.2023 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny na imunitu
Taky budu ráda za tipy na kvalitní doplňky stravy, nejlíp s přírodním složením, díky :-)

Odpověď
Markéta | 1.3.2023 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vitamíny na imunitu
V tomto si myslím, že je super kravské kolostrum. Konkrétně colvia má čistě přírodní doplňky.

Odpověď
Aneta | 6.3.2023 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny na imunitu
To já zase věřím tibetské medicíně a jejich epam kapkám, protože mi vždycky pomohly.

Odpověď
Nikola | 10.3.2023 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny na imunitu
Já si kupuju opravdu kvalitní přírodní doplňky stravy tady https://vitaslife.cz. Mám od nich železo s vitamínem C a magnésium.

Odpověď
Petulka | 30.3.2023 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny na imunitu
Já doplňky stravy užívám docela ve velkém. Tělu ve stravě nikdy nedáme to, co potřebu. A pokud, tak nikdy ne v množství, kteé potřebuje. Já si kupuju bio dolňky od https://www.alpik.cz/. Tam mi ta jejich nabídka vyhovuje nejvíc.

Odpověď
Jitka | 12.9.2024 09:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny na imunitu
Dobrý den, už je tady zase období kdy je potřeba mít imunitu na opravdu dobré úrovni. Chci se zeptat, poradíte mi prosím jak ji co nejlépe podpořit? Jak mít zase opravdu pořádnou imunitu?

Odpověď
Katka | 20.9.2024 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vitamíny na imunitu
Pokud chcete svému tělu dodat pořádnou dávku energie a zároveň podpořit imunitu, určitě bych vám doporučila vyzkoušet https://kratomworld.cz/collections/ke-kratomu/products/ginger-shot Tyto malé, ale silné drinky obsahují jako hlavní složku zázvor, který je známý pro své silné protizánětlivé a antibakteriální účinky. Každý doušek vás pořádně probudí, zrychlí metabolismus a pomůže při detoxikaci organismu. Navíc jsou skvělým pomocníkem při boji proti nachlazení a únavě. Stačí jeden shot denně a pocítíte rozdíl – já osobně se cítím mnohem více nabitá energií a odolnější vůči každodenním výzvám. Pokud tedy hledáte něco, co vás postaví na nohy a zároveň podpoří vaše zdraví, tyto ginger shoty jsou tou pravou volbou.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné