| Výchova pejska - diskuze na toto téma |
Dobrý den, poradila byste mi prosím některá, jak naučit chodit pejska u nohy? Pořídili jsme si 2 roky starého rotvajlera z útulku, který když jdeme na procházku, tak pořád někam tahá, čmuchá všechno všude, když zavolám ke mně, tak nereaguje do té doby, dokud se mu prostě jen nezačne chtít... Když si ji dám na krátko, tak sebou často tak škube, až se začne skoro až dusit, kašlat atp. Máte s tím někdo zkušenosti??
Julie18 | 22.3.2018 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výchova pejskaV časopisu jsem četla, že se pejsek naučí nejlépe chodit u nohy, když ho budete motivovat pamlskem nebo hračkou. U nás to vypadalo asi takto, v jedné ruce jsem měla vodítko s pejskem, ve druhé pamlsek nebo oblíbenou hračku, kterou jsem pak připnula na výcvikovou vestu, tak že na ni pejsek krásně viděl a chodil dá se říct za ní, je to podle mě super vychytávka a celkově tu vestu využívám snad pokaždé, co jdeme na delší procházku :-)
Odpověď MarikaS | 24.3.2018 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výchova pejskaTo zní super, zkusila jsem se po vestách mrknout různě na netu a tahle se mi líbí asi nejvíc kvůli té výšivce na zádech, to vypadá skvěle! Co myslíte? www.4dox.cz/objednavka/damska-klasicka-vesta
Odpověď Julie18 | 25.3.2018 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výchova pejskaJee a já mám zrovna skoro stejnou...jen tu zimní verzi, je opravdu skvělá.
Odpověď Iva | 8.4.2018 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výchova pejskaKdyž se tu diskutuje o psech, tak mohla bych se zeptat ohledně krmiva, které jim dáváte ? Chceme si s manžele pořídit labradora, takže sháním informace jak ohledně výbavy, tak ohledně krmiva. Odpověď Míša | 15.4.2018 08:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výchova pejskaS vybavením si nech poradit přímo ve zverimexu až s sebou budeš mít i pejska, protože pro štěně jsou lepší postroje a co se týče krmiva, tak já dávám naší Sofce (doga)granule Husse, protože jak dbám na kvalitu jídla u sebe, tak i u svého miláčka. Je to švédská značka, čemuž odpovídá i to složení a hlavně poměr masa v granulích. Jiné značky tak bohaté složení nemají. Odpověď Míša | 30.5.2018 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výchova pejskaHele, já kupuju už několik let granule od značky Husse a nedala bych na ně dopustit, tak se zkus podívat a objednat, třeba budou vyhovovat www.czech.husse.com/ Odpověď Laura | 1.7.2018 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výchova pejskaTaky jsem narazila na ty výcvikové vesty a rovnou jsem si tu klasickou objednala, tak jsem zvědavá, jak se nám s Ronem osvědčí v praxi a jestli ho něčemu naučím :) Odpověď Jarka | 15.7.2018 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výchova pejskaLaura: Už ji máš doma ? Jakou máš prosím tě velikost a jakou velikost sis objednávala vesty ? Chtěla bych ji koupit příteli, protože se cvičí našeho psa a toto by byla fajn vychytávka. Odpověď Laura | 17.8.2018 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výchova pejskaYes ... mám ji doma a už ji máme i vyzkoušenou a je to fakt bomba :) sušenky Ronovi nic neříkaly, ale jakmile jsem připevnila hračku, tak byl můj a věnoval mi veškerou pozornost :). Jinak mám velikost M a ta jejich velikost taky odpovídá :) jinak pokud si nejseš jistá, tak pak jedině zkusit navštívit jejich prodejnu :) www.4dox.cz/kontakt/ Odpověď Stašová | 24.7.2018 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výchova pejskaJakou kloubní výživu dáváte svým pejskům? Máte zkušenost s touhle?https://www.alavis.cz/cs/pro-psy/2-alavis-5.html Odpověď Šárka | 26.7.2018 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výchova pejskaDobrý den, mám doma alavis pro psy malých plemen a jsem sním moc spokojená, našim psům ten doplněk hodně pomohl Odpověď Mery | 31.10.2018 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výchova pejskaTakže vašim pejskům ten Alavis pomohl na klouby? Odpověď Romana | 26.11.2018 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Výchova pejskanám, rsp. našemu psovi třeba zase pomohl Canvit Chondro, půl rok to trvalo, než měl po bolestech Odpověď Jitule | 12.12.2018 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výchova pejskaHele stačil vám na cvičáku klasický obojek a vodítko nebo jsou lepší postroje ? Odpověď Julie18 | 22.12.2018 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výchova pejskaPOkud je pejsek klidný tak určitě stačí obojek a vodítko, vím že když jsme chodila s Jamem na cvičkák, tak obojek a vodítko měli naprosto všichni.Hodně nás tam mělo ty polyesterové z www.exo-eko.cz protože je mají dělené podle velikostí, což je velká výhoda. Odpověď Jana | 8.1.2019 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výchova pejskaMůžu se jenom zeptat, když se dopravujete na cvičák autem, tak jak psa zabezpečujete ? :/ Já mám v kufru klec, ale to mi bylo řečeno, že není moc vhodné, takže by mě zajímaly jiné varianty. Odpověď Mariana | 21.1.2019 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Výchova pejskaChlap sehnal pro naše dva rigebacky bezpečnostní autopásy. Kupoval je z exo-eko a ty se nám teda osvědčily moc, rozhodně lepší a bezpečnější než klec Odpověď Jana | 23.1.2019 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Výchova pejskaJe tohle ono ? www.exo-eko.cz/greendog-bezpecnostni-autopas-cerveny-p100767 Jak to psům sedí ? Nezařezává se jim to nikam ? A kam se to připíná ? Odpověď Mariana | 25.1.2019 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Výchova pejskaAno, to jsou ony. Jestli zvolíš správnou velikost, tak se mu to určitě nikam zařezávat nebude a ten náš v tom vydrží v klidu celou cestu, takže u nás bez problémů. Odpověď Jana | 10.2.2019 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výchova pejskaTak to je super, děkuju moc za doporučení. V pátek jsem objednávala takže v týdnu by měl pás dorazit. Další víkend jedeme pryč tak ho hnedka vyzkoušíme tak budu doufat že v tom ten náš lumo vydrží Odpověď Mariana | 20.2.2019 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výchova pejskaTak jak jste si s pásem poradili ? Vydržel v něm bafan ? :) Odpověď Leona | 25.6.2019 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výchova pejskaMně se na výcvik nejvíc osvědčily postroje. Mám tady tyto www.happytails.cz/obojky-postroje-voditka/postroj-hurtta-active-40-45cm. Líbí se mi ta jednoduchost a materiál. Nejsem na žádná ta jména na postrojích a různé kraviny. Odpověď Blanka | 5.10.2022 01:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výchova pejskaMyslím si, že se mi podařilo psa dobře vychovat. Jediné co se mi opravdu nepovedlo je odnaučit ho utíkat. I proto jsem mu už musela i koupit gps sledovací zařízení https://www.smartomat.cz/smartomat-gps-lokator-pro-psy-a-kocky-smt02/ Díky tomu ho vždy rychle najdu. Odpověď |